26 thoughts on “OPROEP JOOST KNEVEL GETUIGE ZAAK TEGEN JAAP VAN DISSEL

 1. Heel hartelijk bedankt voor de boodschap van Joost Knevel over van Dissel en dr. Bastiaanse.
  Ga door met het exposen. De waarheid zal overwinnen. Stap voor stap tot Joost en advocaat een proces durft te ondernemen tegen deze personen en handlangers. Eerst van Dissel eruit en dan de rest. Geef niet op samen met Micha. Geef Joost de bescherming en hulp die hij nodig heeft. Wees voorzichtig met hem. Ik zal jullie financieel helpen. God bless you.

   1. Laat Joost blijven zitten waar hij zit. Mijn gevoel anders loopt het niet goed af met Joost. Het kaartenhuis gaat instorten. Jongens veel succes.

 2. Goed werk dit. Joost spreekt duidelijk de waarheid.
  Hoewel ik niets over Joost zijn zaak weet , heb ik dingen gezien en ervaren , die Joosts verhaal onderbouwen.
  Ik ben bereid een steentje bij te dragen. Als het nodig is hoor ik het wel.
  Succes met de strijd.

 3. beste mensen Wat goed wat jullie doen!groot respect voor jullie.wees voorzichtig Gods nabijheid bidden we jullie toe!J
  a Micha de waarheid zal overwinnen!J ezus heeft al overwonnen en satan weet dat ie weinig tijd heeft.

 4. Ongelooflijk dat mensen niet beseffen dat de overheid ,.. oorlog voort
  Ten de burgers zelf ,. Zal mij wel voor bij gaan ,.. volg “GEWOON” de regels – dan komt het vast goed ,..
  Zien niet het grotere plaatje ,.
  Ik wordt soms als Voor complot gek uit gemaakt ,.. ben er trots op
  Satan speelt voor God ,.. maar draait alles 180 graden ,.
  Het universum ,.. zal de bubbel doen barsten omdat het NIET de WAARHEID is
  Mensen zitten in een form van de matrix / Deceptie
  ,..
  Voel me ziek ,. Door een Duistere deken die over de wereld is getrokken
  🤧⚠️

 5. ik wens jullie sterkte hoop zo dat het eindelijk is afgelopen met deze verschrikkelijke daden ik heb alleen weinig vertrouwen in de rechterlijke macht ze beschermen elkaar op een satanistische manier is dit echt Nederland ?

 6. Mannen, het alleen al proberen maakt jullie helden.
  Waar ik vanuit een taak van een grote evangelische gemeente te maken kreeg met satanische toestanden ging in alle opzichten het licht uit. Een kerk met 4000 man maar met de stront in de laarzen van angst. Er staat: 1 knecht verslaat 1000, 2 verslaan er 10.000. Prachtig wanneer met elke medewerker de komma een plaats verschuift. Uit ervaring weet ik dat wanneer je in je eentje doorgaat en je krijgt meer dan 1000 tegenstanders tegenover je, je aan het kortste eind trekt. Zorg dat je ook geestelijk met een team werkt die als een getraind leger functioneert, pas goed op mekaar. Met 12 discipelen zijn in de geschiedenis eerder grote dingen uit voortgekomen. Houd er gelijk rekening mee dat mogelijk 1 op de 12 een Judas kan zijn. Die vervang je en gaat door, simpel. Zet em op!!!

 7. Ik ken Jaap van Dissel van mijn tijd in Leiden. Toen ik van 1997 t/m 2001 in het AZL/LUMC werkte, was Jaap hoofd van de afdeling Infectieziekten. In die hoedanigheid had hij wel eens afspraken en samenwerkingen met hoogleraren van de afdeling waar ik werkte (Immunohematologie en Bloedtransfusie).
  Als het allemaal waar is wat er over Jaap wordt geschreven, kan ik dus duidelijk niet meer op mijn mensenkennis vertrouwen. Ik heb nooit iets aan Jaap gemerkt…

  1. Beste Helena,
   Voel je niet schuldig. Psychopaten zijn heel erg moeilijk te herkennen. Kijk https://youtu.be/TzYTIIM5eWU

   Deze satanisten zijn hoogst waarschijnlijk zelf ook als kind misbruikt geweest. Zodoende hebben ze uit zelfverdediging mechanisme hun gevoel uitgezet, ze kunnen niet meer bij hun eigen ziel maar weten heel goed zelf te manipuleren.

   Groeten, Ellen

 8. Is onze nationale fantast Joost Knevel nog steeds niet opgenomen in het krankzinnigengesticht, samen met kameraad Micha Kat? Alleen het plaatsen van zulke laster is al strafbaar hè.

 9. Vandaag barst een demente vrouw uit in woede, terwijl zij al dagen stervende is. “Het verhaal moet verteld worden”, schreeuwt ze onverwachts. In geuren en kleuren krijg ik het verhaal te horen, van de 4 misbruikte kinderen, waarvan er nog maar 1 in leven is, gevlucht naar Spanje nadat hij door ouders op verzoek van de artsen in een “gesticht”werd geplaatst. De andere drie zijn vermoord of hebben “een ongeluk” gehad, de verhalen gaan al 40 jaar in Bodegraven, liefst wel anoniem…

  Jaap van D. en zijn vriend, de arts Bas…s misbruikten de kinderen en bedreigden of elimineerden je als je er over sprak.
  Diezelfde Jaap van D. adviseert onze regering, zogenaamd op grond van zijn kennis, toevallig op hun pad gekomen. Vind je het gek dat ze niet weten wat ze ermee aan moeten, wat voert deze pedo in zijn schild?

  Het gekke is dat er na een korte stilte de opmerking werd gemaakt dat er binnenkort nog wel iets verwacht mag worden vanuit Rome, RK kerk…..hebben we daar ook al eens iets over kindermisbruik gehoord?

  Wie kan je gvd nog geloven?

  1. Graag contact opnemen Hakim Ali met wees de weerstand
   De verschrikkelijke waarheid moet aan het licht komen… De stervende vrouw spreekt de waarheid, ik ook .. groet joost knevel

 10. Er hebben zich zeker merkwaardige taferelen afgespeeld in het gekke Dorpje Bodegraven.. bizar van Richard …. hopen dat de onderste steen boven komt, kijk uit wat je zegt blijkbaar in Nederland.

 11. De documentaire is niet meer te vinden. Je moet inloggen? Dat hoefde eerst niet.
  Ik heb iemand ontmoet uit Bodegraven. Zij kende wees de weerstand niet. Dat is niet zo vreemd.
  Hoe kan ik haar het beste met jou Joost en/of Wees de Weerstand in contact brengen?
  Het is lastig om iemand die ik eigenlijk niet goed ken, te overvallen met dit verhaal en daarom mijn vraag hoe ik haar of anderen kan verwijzen naar het verhaal van Joost?

 12. Ik zou wel willen weten of de dood van Els Smulders, directeur van Speel- en Werkhoeve in Bodegraven, ook te maken heeft met deze hele zaak. Zij is destijds (in 2009 of zo?) doodgereden toen ze een lekke band aan het vervangen was. Best wel creepy. Wist zij meer?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wees De Weerstand