SAMENVATTING OUDEJAARSAVOND WEESDEWEERSTAND

SAMENVATTING OUDEJAARSAVOND 2020:

 

 

 

MELD JE HIER AAN VOOR DE WEESDEWEERSTAND TELEGRAMGROEP

MELD MIJ AAN IN TELEGRAM

14 thoughts on “SAMENVATTING OUDEJAARSAVOND WEESDEWEERSTAND

 1. Ik luister wel naar jullie.Vind het erg boeiend hoe jullie met de tealiteit bezig zijn.Wouter grandioos dat jij aangifte gedaan heb tegen die Satanisten.Mischa ik hoop voor je dat de uitlevering niet doorgaat.Hans jij krijgt ook een pluim.Luister morgenavond naar jullie met een glas wijn.De beste wensen voor het Nieuwe jaar.Wouter als Minister president.Hopelijk is het zgn koningshuis dan vertrokken.Die zijn goed door de mand gevallen.

 2. Volledig met je eens Micha,

  Wij zijn de bazen van hen. Betalen hun salarissen dus wij zijn de baas. Helaas zijn er niet genoeg mensen die willend zijn om te stoppen met belasting betalen.
  Dat zou het hele circus doen METEEN doen stoppen.

  Hebben jullie gehoord dat de huidige Mike Pence een dubbelganger zou zijn omdat de originele een aanhanger v Bush sr is en ook DIE ENVELOPPE hft gekregen met die begrafenis
  https://www.youtube.com/watch?v=oY5AvyayUw4&feature=emb_logo

  en dit is van een toespraak v M Pence in 2009 waar ie ook t eind v Amerika aankondigt
  https://twitter.com/i/status/1344461832409505793

  Wisten jullie dat Pence DE MACHT in handen heeft 6 januari of D.J. Trump PRESIDENT blijft of niet , want Pence is de enige die op dat moment MACHT heeft en de 2020 electie ongeldig kan verklaren en dus Trump President zal bliven, maaaar wat als….

  Ik luister in spanning naar jullie en hoop dat het WAAR is over al die zgn arrestaties en doden want ik zie net die biden weer praten bij foxnews .
  Waarom ik kijk naar t Amerikaanse nieuws_ Ik heb groot respect voor Trump wat hij zegt en DOET en hij is eerlijk, iets dat ik niet vind bij onze politici en zeker niet als laatste, wat er in Amerika gebeurt, zal ook ons lot bezegelen uiteindelijk.

  Wat ik niet begrijp is waarom Pres. Trump toch die vaccinaties laat blijven toedienen bij al de doden, verlamden, hartaanvallen etc die al plaays hebben gevonden. Dat wordt hem toch zeker wel verteld neem ik aan.
  Ik weet dat vaccins ook n codewoord zou zijn voor militairen maar dat zie ik nog niet zo, zal vast aan mij liggen.

  Ik geloof rotsvast in D.J. Trump en bid dat God hem en zijn familie zal beschermen tegen de #DemRats en al de deepstate creatures.
  Gegroet!
  Thesi

 3. celeste solum ex darpa medewerker interview met david icke
  staat op banned.video gaat dieper in op nanobots en hydrogel en waar t overal in zit al jaren !!!!

  1. omdat er in Nederland alleen al 17 miljoen mensen dreigen vermoord te worden en er 16.999.923 zijn die het weigeren te zien…niet vanwege een virus, maar vanwege een genocideplan dat door het world economic forum aan de man is gebracht.

 4. Beste Hans, Wouter en Micha,

  Er schijnt een vaccin tegen Covid19 te bestaan op basis van eiwit die het DNA niet aantast!
  Ik zal de naam nog doorgeven. Welk vaccin wordt in Israël gebruikt?
  Nog de beste wensen en een gezegend, gezond en beschermd 2021.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wees De Weerstand
error: Content is protected !!