18 thoughts on “PRAISECAST #7 GOD OF TRUMP? HET ANTWOORD IS…

 1. Joh niet zo somber kop op als alle bladeren van de bomen zijn gevallen komen er gewoon weer nieuwe knoppen het is een never ending story en niemand kan je de hel in sturen je kan wel je eigen hel creeren maar ook je eigen hemel het is jou film met jou in de hoofdrol en het word wat jij er zelf van maakt en je hoeft geen cristen te zijn om van jezus te houden en laat niet je hoofd spreken maar je hart

  1. Ik hou niet van deze manier van God neerzetten.
   Een God van liefde zal ALLE mensen van goede wil redden.En of je God nu God noemt, het universum, het al, Allah of Budda, maakt niet uit.
   Het gaat er om dat je het GOEDE wil en zoekt.
   Ik ben juist ooit uit de kerk gestapt, omdat ik niet geloof dat een God die liefde is, dat due mensen voor eeuwig laat branden in de hel, in een kerk due zich cerrijkt ten koste van het volk, kindermisbruik binnen de kerk…
   Graag antwoord, dank u.

   1. Beste Marja Pelgrom,
    Jouw tekst beweegt me om je te reageren. Ik ben op zoek naar iemand om de Bijbel mee te bestuderen. Heb momenteel 2 Bijbels. Een van 70 jaar geleden en een hele dikke zware uit 1881. Waarom ik iemand anders zoek? Alle natuurlijke dingen hebben een opponent. Zoals zonder min- bestaat er geen plus+. Zonder duister geen licht, etc. etc.

    Met vriendelijke groet,
    Dennis Aerde.

  2. @Marja: Dit klinkt NIET Bijbels, niemand komt op eigen kracht in Gods Nabijheid of in De Hemel, alleen door HET GELOOF in Christus, door Zijn Dierbaar Bloed kunnen we zalig worden.
   De Alverzoening is een pertinente dwaalleer.

  3. Mijn antwoord aan Marja Pelgrom was eigenlijk voor u bedoeld, kwam
   “””toevallig”””
   bij haar terecht, hopelijk doet u er ook iets mee, De Eeuwigheid is ONeindig!
   Bestaat uit Hemel maar ook uit Hel.

  4. Prachtig, prachtig, prachtig gesproken!!
   Puur Bijbels; wat heerlijk en vertrouwd, dat we niet “bang” hoeven te zijn hier on-Bijbelse -id est leugenachtige zaken- aan te zullen treffen, wat geweldig!
   ‘s Heeren Zegen op al uw wegen en op al uw uitzendingen!!

  5. Aan @Berry de Jong, ik maakte een foutje, mijn antwoord aan Marja was eigenlijk voor u bedoeld, hopelijk komt het u ten goede voor tijd en Eeuwigheid!

 2. Hans, dankjewel! Zo nodig weer met beide benen op de grond. Handen naar boven! Jezus is onze Heer. Heerser over alles. Hij is in control. Zijn plannen falen nooit.

 3. Zo mooi verteld .Ik herkende alles weer .Wat Jezus mij heeft geleerd werd door u gezegd zo mooi . Ik vraag ook of je dat weer gaat doen een video maken over God en Jezus . Ik luister er heel graag naar .Want God en Jezus Christus is mijn houvast en niks anders

 4. Heel veel mensen zullen je niet kunnen begrijpen. Maar die horen zich dan ook niet te bemoeien met of te begeven op (een deel van) jou EIGEN levenspad.

  Heeel goed bezig, meneer.

 5. Dank je wel lieve Hans voor je werk.

  Dit is het script dat in de bijbel uitgebreid wordt geopenbaard.
  Slecht (die zich als verlosser heeft vermomd) bevecht slecht, de verlosser wint en keert zich tegen ons gelovigen. Dan komt Jezus ons gelovigen halen.Dan komt God en die vaagt al het kwade weg .
  Dit in een notendop, lees je bijbel en je weet meer.
  Er is maar een God een Jezus
  Dus zorg ervoor dat je aan de juiste kant staat.

  Gods zegen voor een ieder die hem wil ontvangen
  Gods onderdaan

 6. Dank je voor je video hier , ook ik zelf heb vele dingen uitgezocht en kom ook tot de conclusie dat de enige die je kan redden Jezus is , het enige pad dat leid naar jezus en god is het juiste pad
  Gods rijke zegen

 7. Toen ik, Remco Jaasma, al ruim tien jaar geleden waarschuwde dat Q gecontroleerde oppositie is, in het belang van de tegenstander van God, werd ik als het ware verketterd: ik hoop dat zij, die dat deden, inmiddels al dan niet met deze bijdrage van Hans Meier tot beter inzicht zijn gekomen.

 8. Wij allemaal moeten een keer overlijden. Verstandig is dan dat we Jezus Christus als onze Heer in dit huidige leven al aanvaarden, voordat we overlijden, willen vooral de meeste niet-geroepenen niet 1.000 jaar wachten op hun herkansing, wat het goede nieuws en meest waardevolle bericht van God in het bestaan van de mensheid ooit is. Een bericht dat geen van de aardse religies van hun meester – de als satan door Pauus in Korinthiers 4:4 genoemde duivel, de voormalige aartsengel Lucifer, die zich op aarde God waant – de mensen mogen vertellen, omdat dit anders het maximaal slagen van zijn zielenroofplan bedreigt. Nota nemen van het voor de meesten ongelooflijk barmhartige Plan van God en het verstaan van de rol van de duivel daarin na hun dood in ieder geval na het komende millennium op de circa 100 jaar durende Dag van het Grote Oordeel is van levensbelang voor alle mensen, die ooit geleefd hebben of nu nog leven in deze rap ten einde lopende wereld.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wees De Weerstand
error: Content is protected !!