20 thoughts on “PRESIDENT TRUMP PRESS CONFERENCE LIVE

  1. Hebben de Amerikanen ook de bevoegdheid om in Nederland mensen te arresteren of zijn er ook Nederlandse militaire white hats die hieraan kunnen meewerken?

    1. Nederland is een van de 17 landen die samen werkt met Trump ook worden de satanisten in de regering en het koninklijk huis opgepakt. Veel gaat er veranderen.

  2. Nederlandse militairen komen onder gezag Amerikanen (Flynn) Na WO11 is er nooit enig verdrag gesloten dat de Amerikanen hiertoe kan uitluiten!

  3. Zie zojuist dat er een walkaway campaign is in USA die ook van parler verwijderd zijn. Veel democraten die genoeg hebben van de ultra linkse, communistische praktijken.

    1. Parler is down vandaag want Amazon het niet meer will hosten. Ik heb ergens gelezen dat zij al en andere maatschappij hebben gevonden en binnenkort weer up is.

  4. de militeren doen allemaal een mondkapje op, en geven een elleboogje aan elkaar, dat is niet Trump maar het beleid van Biden . denk na

  5. Wat een stelletje zielepoten en fantasten zijn jullie. Niets wat jullie zeggen is gebaseerd op ook maar 1 bewezen feit, maar uit leugens en stemming makerij. Ontken maar lekker wat er allemaal aan de hand is, stelletje nietsnutten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wees De Weerstand
error: Content is protected !!