SHOCK DOC – PLANDEMIC II: INDOCTORNATION

PLANDEMIC II: INDOCTORNATION NOTES

De film opent met actuele beelden van Event 201, dat 5 maanden voor de pandemie in oktober 2019 in New York City werd gehouden, gesponsord door het World Economic Forum, Bill & Melinda Gates en Michael Bloomberg. Alle betaalde bedrijfs- en militaire shills die deelnemen aan Event 201 zijn het erover eens dat een “wereldwijde reactie” noodzakelijk is en ze rechtvaardigen herhaaldelijk censuur van het “Fake News”, omdat het hen zou uiten als de boosdoeners van deze wereldwijde psyop.

Mikki Willis, de regisseur van Plandemic, vertelt over Judy Mikovits en hoe de eerste aflevering van deze film, met Mikovits’, op grote schaal werd verheerlijkt en onderdrukt. Hij wil weten waarom. Judy Mikovits reageert op de ongegronde uitstrijkjes tegen haar en zegt dat ze miljoenen aan subsidies kreeg aangeboden als ze publiekelijk zou aankondigen dat ze een fout had gemaakt.

Ze antwoordde dat ze alles al had verloren en dat als ze had gedacht dat er zelfs maar één persoon gewond was geraakt omdat ze iets niet had gedaan, “Er was geen geld dat je me kon betalen om dit te verdoezelen”. David E Martin, ontwikkelaar van Linguistic Genomics legt uit: “We houden een reeks onderzoeken bij naar elk individu, elke organisatie en elk bedrijf dat betrokken is, in alles wat de lijn van biologische of chemische wapens vervaagt of die lijn overschrijdt, in een van de 168 landen. ” In 1999 werden een miljoen patenten gedigitaliseerd door IBM.

En die miljoen patenten waren de eerste keer dat menselijke innovatie in een elektronisch, digitaal, doorzoekbaar formaat werd geplaatst… In 1999 verschenen er patenten op het coronavirus. En zo begon het konijnenpad!

“In 2003 zagen de Centers for Disease Control de mogelijkheid van een gouden aanval. En dat was de uitbraak van het coronavirus [SARS-CoV-1] in Azië. Ze zagen dat een virus waarvan ze wisten dat het gemakkelijk kon worden gemanipuleerd, iets was dat zeer waardevol was en in 2003 probeerden ze het te patenteren. “En ze zorgden ervoor dat ze de eigendomsrechten op de ziekte, op het virus, op de detectie ervan en op de meting ervan controleerden.”

We weten dat Anthony Fauci, Ralph Baric, de Centers for Disease Control en de waslijst van mensen die de eer wilden op eendienen voor het uitvinden van het coronavirus centraal staan in dit verhaal.

“Van 2003 tot 2018 controleerden ze 100% van de cashflow die het imperium rond het industriële complex van het coronavirus bouwde. ”

We weten dat de manipulatie van het coronavirus begon met [University of North Carolina Professor of Microbiology and Immunology] Ralph Baric in 1999. Ralph Baric is de onderzoeker aan de Universiteit van North Carolina-Chapel Hill, die beroemd is om zijn chimerische coronavirusonderzoek. “In 2002 werd erkend dat het coronavirus werd gezien als een exploiteerbaar mechanisme voor zowel goed als kwaad. Op 25 april 2003 dienden de Amerikaanse Centers for Disease Control (CDC) een patent in [US7776521B1], op het coronavirus dat op mensen werd overgedragen.

“Onder 35 USC §101 is het de natuur verboden om gepatenteerd te worden. Ofwel sars coronavirus werd vervaardigd, dus het maken van een octrooi op het legaal – of het was natuurlijk, waardoor een octrooi op het illegaal. ”

Als het werd vervaardigd, was het een schending van biologische en chemische wapens, verdragen en wetten. Als het natuurlijk was, was het indienen van een octrooi erop illegaal. In beide uitkomsten zijn beide illegaal.

“In het voorjaar van 2007 diende de CDC een petitie in bij het Octrooibureau om hun aanvraag vertrouwelijk en privé te houden. Ze hebben niet alleen patenten op het virus ingediend, ze hebben ook patenten ingediend op de detectie ervan en een kit om het te meten. ”

Vanwege dat CDC-patent hadden ze de mogelijkheid om te controleren wie bevoegd was en wie niet bevoegd was om onafhankelijk onderzoek te doen naar het coronavirus.

Je kunt niet naar het virus kijken, je kunt het niet meten, je kunt er geen testkit voor ontwikkelen – en door uiteindelijk de patenten te ontvangen die iedereen ervan weerhouden het te gebruiken, hadden ze de middelen, hadden ze het motief en vooral hadden ze het geld om coronavirus van een ziekteverwekker naar winst te veranderen.

“Ergens tussen 2012 en 2013 is er iets gebeurd. Federale financiering voor onderzoek dat zich voedde in plaatsen als Harvard, Emory, University of North Carolina-Chapel Hill – die financiering werd plotseling aangetast door iets dat gebeurde bij de NIH, waar de NIH dit kleine moment van duidelijkheid kreeg en zei: ‘Ik denk dat iets over wat we doen verkeerd is.’ En in 2013 zei de NIH dat gain-of-function onderzoek naar coronavirus moet worden opgeschort.

“De National Institutes of Health hadden een morele, sociale en mogelijk juridische reden om bezwaar te maken tegen onderzoek, maar de brieven die naar de onderzoekers werden gestuurd, zeiden in wezen: ‘Je krijgt bericht dat we je zeggen te stoppen. En nu, onderaan de pagina, gaan we verduidelijken wat ‘stop’ betekent: ‘doorgaan.’ ”

Maar als het warm wordt, in 2014 en 2015, wat doe je dan? Je gaat offshore van het onderzoek. Je financiert het Wuhan Institute of Virology om de dingen te doen die klinken alsof het een beetje gespannen wordt met betrekking tot zijn moraal – maar doe je het op de rechte manier? Nee. Je runt het geld [$ 3,4 miljoen] via een reeks coverorganisaties, om het te laten lijken alsof je een Amerikaanse operatie financiert, die vervolgens uitbesteedt aan het Wuhan Institute of Virology.

“De VS kunnen zeggen: ‘China heeft het gedaan’, China zou kunnen zeggen: ‘De VS hebben het gedaan’, en het leuke is dat ze allebei bijna de waarheid vertellen. Meryl Nass, MD, pionierde onderzoek naar een epidemie en bewees dat het te wijten was aan biologische oorlogvoering. Ze is ervan overtuigd dat SARS-CoV-2 een “laboratorium” wasontworpen organisme.”

” Ik was vooral geïnteresseerd in een artikel dan uitkwam in Nature Medicine door vijf wetenschappers [“The Proximal Orgin of SARS-Cov-2″, door Kristian G. Andersen, Andrew Rambaut, W, Ian Lipkin, Edward C. Holmes, Robert F. Garry; 17 maart 2020], bewerend dat het absoluut een ‘natuurlijk voorval’ was, in plaats van een laboratoriumconstructie. ”

Maar de argumenten die ze gebruikten, hielden niet veel water vast en waren niet wetenschappelijk logisch. En toch – allerlei zeer belangrijke mensen begonnen te papegaaien wat deze krant zei. En dus krabde ik aan mijn hoofd en zei: ‘Waarom riskeren deze mensen hun reputatie terwijl het duidelijk onlogisch is – houdt het geen stand?

“Iemand moet ze dit hebben laten publiceren en iemand moet deze andere mensen hebben verteld dat ze moeten zeggen dat het een geweldig stukje wetenschap is.”

David E Martin: “Het probleem met dit alles is dat het bewijs recht voor ons gezicht ligt. En wanneer we geconfronteerd worden met bewijs, krijgen we te horen dat factcheckers op de een of andere manier transcendant zijn.”

Mikki Willis vertelt vervolgens een stuk over hoe mensen te overweldigd zijn door hun leven om onderzoek te doen naar alles wat hen te wachten staat en het fenomeen ‘cut-n-paste journalistiek’, waarbij bedrijfspropaganda overal wordt herhaald, maakt misbruik van dit probleem. Wanneer mensen dergelijke rapporten doorsturen, worden ze zelf onwetende propagandisten. Gedragswetenschapper Dr. Robert Epstein en Google-klokkenluider Zach Vorhies leggen uit hoe Google het ultieme instrument is geworden van massamanipulatie aller tijden. Mikki Willis vertelt: “Wat ooit een efficiënt hulpmiddel was om door de wereld van informatie te navigeren, is nu een netwerk voor wereldwijde surveillance, gegevensverzameling en social engineering.”

Mikki Willis doet vervolgens een analyse van de zogenaamde “factchecking” organisaties. Snopes is opgericht door een echtpaar zonder achtergrond in de journalistiek en veel in hun achtergrond om hen in diskrediet te brengen. Het oordeel van Snopes dat de beweringen van Dr. Judy Mikovits dat ze zonder bevel werd gearresteerd en 5 dagen zonder aanklacht in de gevangenis werd gehouden, was “VALS” maar Willis produceert vervolgens de arrestatiedocumenten waaruit geen handtekeningen blijkt om een aanklacht in te dienen, een feit dat hij ook bevestigde met twee leden van het juridische team van Dr. Mikovits. Mikovits is nooit aangeklaagd voor een misdaad. PolitiFact, de factchecking-tak van Facebook, is eigendom van het Poynter Institute, dat aanzienlijke financiering heeft ontvangen van Big Pharma-bondgenoten, Google en de Bill Melinda Gates Foundation. Eind 2019 haastten PolitiFact, Snopes en FactCheck.org zich om alle berichten dat het coronavirus en zijn behandelingen gepatenteerd zijn, te verpletteren.

Ze beoordeelden slechts 3 van de 4.452 openbaar beschikbare octrooien, waaruit onmiskenbaar blijkt dat sars-coronavirusdetectie en -behandeling op grote schaal is gepatenteerd door zowel de publieke als de particuliere sector.

Willis laat vervolgens zien hoe Wikipedia volledig is gecoöpteerd door zijn rijke donoren.

“Wat begon als een onbevooroordeeld, open-source platform, is nu bewapend om het werk en de reputatie te ondermijnen van iedereen die als een bedreiging voor zijn belanghebbenden wordt beschouwd. En zodra ze je besmeuren, sluiten ze je af van het maken van correcties in je eigen bio. Kortom, de meeste onafhankelijke factcheckers zijn noch onafhankelijk, noch feitelijk. Simpel gezegd, het zijn politieke spinmachines.”

Willis raakt betrokken bij een discussie over de infiltratie van de nieuwsmedia door de CIA, ook bekend als Operation Mockingbird, die in ieder geval al sinds de jaren zestig aan de gang is. Een oud interview wordt getoond met voormalig CIA-officier, John Stockwell, die stelt dat Mockingbird verder ging dan het nieuws en naar de universiteiten ging, waar studentenorganisaties werden opgericht om radicale studenten aan te trekken en hoe er “5.000 universiteitsprofessoren waren die door de CIA werden gecoöpteerd om de geest van mensen te manipuleren. Journalisten, waaronder grote journalisten, kozen ervoor om routinematig te functioneren om verhalen en vooroordelen naar de wereld te brengen.”

Oude nieuwsregelbeelden van een MKULTRA-memo uit 1952 laten zien dat het doel van de CIA is “om een individu te controleren tot het punt waarop hij ons bieden tegen zijn wil zal doen.”.

Willis dan legt uit: “Het was de Telecommunicatiewet van 1996 die de deur opende voor roofzuchtige bedrijven om de industrieën van print en uitzending te monopoliseren.” Het leidde tot de situatie die we vandaag hebben, waar alle media worden gecontroleerd door een handvol bedrijven. David E Martin gaat in op hoe de Bayh-Dole Act van 1980 particuliere bedrijven in staat stelde te profiteren van door de belastingbetaler gefinancierd onderzoek en ontwikkeling. Martin zegt dat zijn alarm afging toen hij de publicatie van de Global Preparedness Monitoring Board in september 2019 zag, “World at Risk”.

De GPMB is een gezamenlijke tak van de WHO en de Wereldbank. Het bestuur bestaat uit Anthony Fauci en leden van de Gates Foundation, evenals het China’s Center for Disease Control and Prevention. Zij hebben aanbevolen dat in september twee globale paraatheidsoefeningen moeten worden voltooid en dat een van hen moet worden gedaan om de afgifte van een dodelijke respiratoire ziekteverwekker te simuleren. Dit leidde vervolgens tot het Evenement 2019 van oktober 2019. Veel van degenen die betrokken zijn bij de simulatie zijn betrokken bij de echte pandemie – en profiteren er ook van. Een simulatie van deze omvang had minstens een jaar van tevoren moeten zijn gepland – en we zien zowel Anthony Fauci in 2017 als Bill Gates in 2015 beide openbare voorspellingen doen over “de volgende pandemie”. Alles wat we nu zien, is vastgelegd in hun tabelsimulaties – die, voorspelbaar, de factcheckende websites beweren dat het “toevalligheid” en “niet gerelateerd” is.

De Rockefeller Foundation’s 2010 “Scenarios for the Future of Technology and Future Development” beschrijft de verschillende scenario’s die mogelijk kunnen leiden tot de autoritaire technocratie die ze zo vurig verlangen.

Het is het script dat we nu uitleven. Martin legt uit:

“We leven in een tijd waarin leiderschap helaas in het gedrang komt. En daarmee bedoel ik dat individuen aan de macht worden gebracht door hun vermogen om beïnvloed te worden, niet door hun verdiensten van leiderschap. Niets is duidelijker dan het leiderschap van de Wereldgezondheidsorganisatie, die naast de Gates Foundation [nu Trump de VS eruit trok], wordt gefinancierd door de grote farmaceutische bedrijven. De WHO is een corrupt slush-fonds waarvan is aangetoond dat het tien keer besteedt aan de reiskosten van hun 7.000 leden ($ 201 miljoen / jaar) dan aan geestelijke gezondheid en middelenmisbruik ($ 23 miljoen), aids en hepatitis ($ 70,5 miljoen), malaria ($ 61 miljoen) en tuberculose ($ 59 miljoen). Het is overduidelijk geworden dat het herhaaldelijk geven van onnauwkeurig en slecht advies door de WHO niet alleen het gevolg is van incompetentie. Integendeel, de wanpraktijken zijn een direct gevolg van het feit dat de CCP opzettelijk het leiderschap van de WHO heeft uitgekocht. Tedros Adhanom is de eerste WHO-directeur die geen arts is. In zijn vorige rol als Ethiopisch minister van Volksgezondheid werd hij beschuldigd van het verdoezelen van drie pandemieën. Tedros was ook lid van een gewelddadige, communistische politieke partij die beschuldigd werd van misdaden tegen de menselijkheid. Hij was ook sterk verweven met zowel de Gates Foundation als de Clinton Foundation. Bill Clinton wordt getoond gutsend over hoe Tedros de ”

Bekwaamste ambtenaar is die ik ooit ben tegengekomen.” Martin zegt: “Je kunt geen persoon vinden die [coronavirusalarmisme] promoot en die geen deel uitmaakt van de in elkaar grijpende directoraten van de Wereldgezondheidsorganisatie, het CDC, het NIAID of de filantropische organisaties die de coverorganisaties zijn die hen financieren. ” We weten nu dat er meer dan 1.300 octrooien zijn die worden uitgegeven en bewaard door organisaties die vermenigvuldigen ontvangers van financiering, via de Gates Foundation, via Eco-Health Alliance, via de Sherlock Biosciences, terug naar open filantropie en ze hebben allemaal ook banden met de financieringsbronnen van Anthony Fauci’s NIAID.

“Als je belangenconflicten hebt, in de financiering en in de besluitvorming en in de voorkennis die je hebt, tussen concurrerende of concurrerende organisaties, is dat een schending van de antitrustwetten van de Verenigde Staten. Dit zijn federale misdaden.”

De verschrikkelijke waarheid is dat de Big Pharma-bedrijven iedereen hebben omgekocht en de hele medische industrie gijzelen, van de medische scholen tot de toezichthouders tot de tijdschriften en buiten het betalen van boetes als kosten van zakendoen, hebben ze geen verantwoordingsplicht, terwijl dergelijke CEO’s vroeger gevangenisstraf uits zaten.

Dit alles is terug te voeren op de Rockefellers, die de peetvaders van de farmaceutische industrie werden, toen ze gepatenteerde chemicaliën op basis van aardolie als de gouden standaard bevorderden, om de kruidengeneesmiddelen te vervangen die eeuwenlang waren toegediend. Meer dan wie dan ook zijn artsen het slachtoffer van de wurggreep van Big Pharma op de medische industrie. Big Pharma houdt niet alleen de medische de industrie gegijzeld, houden ze nu de hele planeet gegijzeld met lockdowns in afwachting van de vrijlating van een vaccin. Mikki Willis herinnert ons dan aan bill Gates’ extreem goed verbonden,

Federal Reserve bankiersachtergrond en over hoe hij, in tegenstelling tot de legende, het oorspronkelijke Microsoft-besturingssysteem niet heeft uitgevonden. Tegen het begin van de jaren 2000 werd Gates universeel verguisd voor zijn huurling, die zakelijke praktijken tegen concurrenten en zijn naaste medewerkers, gelijk, stak. Toen de antitrustzaak van de regering tegen hem, waarin hij verloor, deed niets om zijn afschuwelijke reputatie te verbeteren. Om dat in 2000 om te draaien, stak hij $ 100 miljoen in de oprichting van de Bill &Melinda Gates Foundation, die erin slaagde zijn publieke persoonlijkheid te transformeren van ‘s werelds meest meedogenloze monopolist tot ‘s werelds meest genereuze filantroop. Zijn nettowaarde verdubbelde al snel en hij werd de rijkste man ter wereld. In 2019 verklaarde Gates dat vaccins de grootste investering waren die hij ooit had gedaan, waardoor $ 10 miljoen werd omgezet in $ 200 miljoen aan economisch voordeel.

Willis legt uit:

“Als topdonor van zowel de WHO als CDC heeft niemand meer macht dan Bill Gates om de gezondheid en medische vrijheid van alle mensen te beïnvloeden en te controleren.” Ronald Reagan’s ondertekening van de National Childhood Vaccine Injury Act van 1986, verleende volledige immuniteit aan vaccinfabrikanten. Tot op de dag van vandaag, wanneer iemand gewond raakt door een vaccin, is het de Amerikaanse belastingbetaler die de schade betaalt. India betaalde een zeer hoge prijs na de zeer onethische toediening van het Gardasil-vaccin aan jonge meisjes van etnische minderheden. Ze kregen te horen dat ze een “remedie voor kanker” kregen, maar velen raakten ernstig gewond en zeven stierven. De Gates Foundation ontkende betrokkenheid en er was geen verhaal voor tienduizenden jonge vrouwen. De Indiase regering bestudeerde wat er gebeurde en bracht een vernietigend rapport uit, wat resulteerde in de stem van het Indiase parlement om de Gates Foundation het land uit te schoppen. Een studie uit 2018 wees uit dat 491.000 kinderen in India verlamd raakten als gevolg van het door Gates ondersteunde orale poliovaccin dat tussen 2010-2017 werd toegediend.

Zoals gewoonlijk haastten de in de VS gevestigde factcheckingwebsites zich om het verhaal te begraven. Op de een of andere manier is de Gates Foundation erin geslaagd om terug te keren naar India en klinische proeven voor een COVID-19-vaccin te sponsoren. Noch Bill noch Melinda Gates is opgeleid in de geneeskunde en toch controleren ze GAVI, de Global Alliance for Vaccines and Immunization. GAVI wordt nu aangeklaagd door enkele van ‘s werelds armste en meest kwetsbare landen voor de onvoorstelbare schade die ze hebben veroorzaakt door hun vaccinprogramma’s. Veel Afrikanen en Zwarte Amerikanen beginnen wakker te worden met dit probleem.

Willis zegt dat het uren zou duren om alle twijfelachtige initiatieven op te sommen die worden ondersteund door Bill Gates. Maar hier zijn enkele hoogtepunten:

1. Stratospheric-Controlled Perturbation Experiment (aka Geoengineering), Bill Gates is een van de primaire financiers van geoengineering, om de atmosfeer te dimmen om klimaatverandering te “verzachten”. Critici hebben dit een “Global Genocide Experiment” genoemd.

2. EarthNow Global Surveillance Project, dat 500 satellieten zal lanceren die zijn uitgerust met videocamera’s om real-time, 24/7 monitoring van alle mensen overal te bieden.

3. Quantum Dot Tattoo, ontwikkeld met MIT, is een systeem om vaccins onder uw huid te injecteren, samen met uw medische gegevens, die kunnen worden gescand door autoriteiten met behulp van een mobiele telefoon-app, als onderdeel van het “Immuniteitspaspoorten”-schema voor degenen die “bewijs” hebben van herstel van COVID-19.

4. Oxitec, een biotechbedrijf gefinancierd door Bill Gates, is goedgekeurd om GM-muggen in verschillende Amerikaanse staten vrij te geven om malaria te helpen bestrijden. Volgens de NIH-website worden er programma’s ontwikkeld om menselijke immunisatie door muggenbeten mogelijk te maken. Last but not least is Bill Gates’ twijfelachtige associatie met Jeffrey Epstein, die hij ontkent. Een onderzoek van de New York Times onthulde echter dat Gates niet alleen een relatie met Jeffrey Epstein initieerden, lang nadat hij al was veroordeeld voor zedenmisdrijven, maar dat de twee bezig waren met het mede oprichten van een liefdadigheidsfonds van meerdere miljarden dollars. Willis vraagt:

“Waarom zou een van de rijkste mannen ter wereld ervoor kiezen om samen te werken met ‘s werelds meest beruchte pedofiel?”

Het is belangrijk om te begrijpen dat de COVID-19-vaccins momenteel worden ontwikkeld onder de PREP-wet, die werd aangenomen in de nasleep van 9/11 en de Anthrax Scare en het geeft algemene aansprakelijkheidsbescherming aan de hele medische industrie, om “een snelle ontwikkeling en inzet van medische tegenmaatregelen tijdens een gezondheidscrisis aan te moedigen.”

Mary Holland, Vice Chair & General Counsel of Children’s Health Defense waarschuwt, “Als je COVID-19-vaccins gebruikt, sta je er helemaal alleen voor. Als je blijvend gewond raakt, als je je baan verliest, als je zorgkosten door het dak gaan, pech.”

David E Martin zegt:

“Dit is geen vaccinverhaal, dit is een verhaal over populatiebeheer. Als je doel is om deze prachtige aarde te maken dat we leven op een exclusieve speeltuin voor de rechthebbenden, dan zijn populaties die in de weg staan een probleem. “Het zijn de empirische impulsen van individuen die hebben besloten dat ze door de rest van de mensheid te overtreffen, de mensheid de voorwaarden van hun bestaan kunnen dicteren.”

Zoals Lord Sumption, voormalig jurist van het Britse Hooggerechtshof, zei over de bijna totale lockdowns die in landen over de hele wereld zijn opgelegd als gevolg van het coronavirus:

“Wanneer menselijke samenlevingen hun vrijheid verliezen, is dat meestal niet omdat tirannen het hebben weggenomen. Het is meestal omdat mensen vrijwillig hun vrijheid hebben ingeleverd in ruil voor bescherming tegen een externe dreiging. Dat is wat ik vrees dat we nu zien.”

David E Martin zegt:

“Dit is een cognitief-dissonant moment dat in je hersenen wordt ingeprent, net als ‘Remember the Great Depression’, ‘Remember 9/11’. We worden geconditioneerd om het excuus te hebben voor ongelooflijke tiranniedaden, die zullen worden gerechtvaardigd door ‘Remember 2020’. ”

En uw dierbaren; degenen die sterven, degenen die besmet zijn, ze worden gebruikt als kanonnenvoer, wat de ultieme ontheiliging is van hun eer en integriteit.

“En dit is ook een test van de mensheid, om te zien hoeveel van onze vrijheid we zullen loslaten, voordat we eindelijk de grens trekken onder ‘GENOEG’. ”

Dit is niet het moment voor ons om in een maffia razernij te gaan. Vind de daders en sleep ze naar het stadsplein en plunder ze. Dit is een moment voor ons om te erkennen dat elke beslissing die vandaag door een van de samenzwerende partijen wordt genomen, volkomen logisch was in elke stap, toen elk van die beslissingen werd genomen. ”

De som van de incrementele stappen van die beslissingen heeft geleid tot verwoesting, omdat ze het contact met hun medemens verloren. Maar dat is een uitnodiging voor ieder van ons om te onderzoeken hoe we leven en hoe geen enkele beslissing die we nemen – niet één – op elk moment zonder gevolgen is.

Dit is ons moment om onze mensheid terug te winnen.

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wees De Weerstand
error: Content is protected !!