stijgende Schumann Resonatie

“De stijgende Schumann Resonatie die de afgelopen maanden drastisch is toegenomen van 7.83-naar 65 Hertz heeft als gevolg dat mensen niet alleen in een hoger bewustzijn komen maar dat ook de schadelijke frequenties geen vat meer hebben op onze gezondheid zoals o.a. 5G straling e.d..

Qanon (US Military Intelligence) maakt gebruik van Tesla technologie om o.a. deze schadelijke 5G straling af te zwakken om de mensheid te beschermen. Het had er anders veel ernstiger voor ons uitgezien als dit niet zo was.

Deze Tesla technologie (particle accelerator) wordt ingezet om deze Schumann Resonatie (SR) op aarde te laten stijgen van van 7.83 Hz naar ruim 65 Hz of zelfs hoger. De cabal heeft deze resonantie altijd kunstmatig laag op 7.83 Hz weten te houden zodat we in een laag bewustzijn blijven. Daarvoor werd o.a. HAARP en andere technologie gebruikt. Nu is dat voorbij mbv van deze Tesla technologie die nu ingezet is sinds een aantal maanden wat te zien is aan de stijging in SR.

Zodra de aarde weer terug is op z’n oorspronkelijke hoge Schumann Resonatie (SR) en de cabal is verslagen dan zal ‘The Garden of Eden’ weer geboren zijn. En dan is ook de Tesla particle accelerator niet meer nodig om kunstmatig de Schumann Resonatie (SR) omhoog te brengen. Dit is nu alleen ingezet om de schadelijke frequenties te overwinnen en om ons uit het dal te tillen en ons te beschermen tegen sonic attacks, 5G e.d. De cabal had de mensheid zo kunnen uitschakelen met dergelijke (omgekeerde) Tesla wapens. (N.B. de WTC gebouwen op 9/11 zijn tevens met dergelijke (omgekeerde) Tesla technologie verpulverd tot poeder (ref:. Dr. Judy Wood).

6G wordt straks geïmplementeerd en zal gebruik maken van deze Tesla technologie ofwel nulpuntenergie uit de Ether dat volledig onschadelijk is voor flora, fauna en de mens.

Vrije energie zal dan ook beschikbaar zijn voor iedereen wat Tesla 100 jaar geleden al ontdekt had en wat al die tijd onderdrukt is geweest.

Ik ben al 15 jaar bezig met research in nulpuntenergie en ik kan niet wachten totdat we er eindelijk gebruik van gaan maken. Alles zal daardoor ten goede veranderen. Want deze nulpuntenergie kan ook ingezet worden voor heling van het lichaam, anti-zwaartekracht en ga zo maar door. Geen massale bomenkap meer voor biomassa, geen olie, geen kerncentrales, geen vervuiling…. het zal doorwerken op de gehele economie en hoe wij in het leven staan.”

Hier een korte uitleg (11:11 min.) van Steven Greer over de mogelijkheden van deze nulpuntenergie.
https://youtu.be/klXj198vY4A

Shoot… Die tesla oplaad punten dus ook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wees De Weerstand
error: Content is protected !!