WE ARE THE GOOD GUYS - WE WILL WIN

De Zon Komt Op, Maakt De Morgen Wakker

10.000 Redenen Om Alles In Het Werk Te Stellen 5G Te Verbieden

Honderdduizenden mensen zijn op dit moment wakker aan het worden over de GENOCIDE die ons wereldwijd als burgers te wachten staat. We hebben nog EVEN tijd om deze CRIMINELEN te stoppen.
ONDERNEEM VANDAAG NOG ACTIE BIJVOORBEELD ZOALS HIER ONDER STAAT BESCHREVEN!

Anything that’s labelled ‘smart’ is probably ‘stupid’ if you want to be able to receive your pension and live a healthy life.

LANDELIJKE ACTIE MOBILISATIE STOP 5G

WDW is een particulier initiatief dat in Nederland op GROTE schaal de MISDAAD TEGEN EIGEN BEVOLKING aanpakt, namelijk het uitrollen van het 5G netwerk ZONDER dat daarbij aan de wettelijke voorschriften hiervoor wordt voldaan.

Zonder uw urgente en DIRECTE ACTIE bereiken we NIETS en zijn wij gezamenlijk met onze kinderen overgeleverd aan het duivelse GENOCIDE PLAN om de wereldbevolking uit te dunnen.

Wij zoeken GEEN eer voor onszelf en zijn bereid met iedereen samen te werken ten einde hetzelfde doel te bereiken: geen dodelijke 5G straling meer in Nederland.

Wij zijn geen extreme linkse politieke activisten groep, dragen geen aluminium kleding, hebben geen last van gewone wifi, maar zijn gewone burgers net als jij die ontdekt hebben wat de globalisten elite heeft bedacht en zijn vastberaden dit te stoppen. Te beginnen in Nederland. Wij handelen uitsluitend op basis van het feit dat de uitrol van 5G in Nederland een grove overtreding is van de grondwet en z.s.m. strafrechtelijk vervolgd dient te worden.

Het hier beschreven gevaar van 5G is GEEN complot theorie, maar een COMPLOT IN UITVOERING. We vechten tegen een onzichtbare vijand.
Wij staan aan de GOEDE kant en ZULLEN WINNEN.

WE ARE THE GOOD GUYS, WE WILL WIN

Bekijk onderstaande video voor meer info:

video placeholder

DE STRATEGIE

STAP 1: BEWIJS VERZAMELEN:

Dit is wat je NU moet doen:

1. kopieer de teksten hieronder en sla ze op (word etc)

2. Vul je contact gegevens in, op de aangewezen plekken in de voorbeeldbrieven.

3. Zoek uit wie in jouw woonplaats gaat over het verlenen van vergunningen voor het plaatsen van (o.a.) 5G masten, bel deze persoon zelf op met de vraag naar ZIJN OF HAAR ADRES waar u urgente schriftelijke informatie naartoe kunt sturen aangaande degene die toestemming heeft verleend of in elk geval daartoe bevoegd is, voor het uitrollen van 5G. Noteer zowel de NAAM als het ADRES. Stel geen vragen, ga niet in discussie. Alles wat je wilt is schriftelijk bewijs verzamelen.

4. Stuur de EERSTE brief naar de zojuist verkregen persoon aangetekend op. Vermeld dus duidelijk de naam aan wie je de brief richt: ter attentie van.

Laat onderaan deze pagina via reactie weten  als je brief 1 hebt verstuurd.

 

Gebruik dit BRILJANT BEDACHTE Vrijheid van Informatieverzoek om bewijs te verzamelen van de EMF-, LED-, RF- en 5G-verzekeringsaansprakelijkheid van uw gemeente. Als ze geen verzekering hebben, zijn ze DE KLOS!

KLIK OP DE RODE KNOP VOOR BRIEF 1:

Klik hier voor de nieuwe VVI

STAP 2: VERSTUUR WAARSCHUWING:

Dit is wat je NA STAP 1 MOET DOEN:

Nadat je SCHRIFTELIJK ANTWOORD HEBT ONTVANGEN (bewaar het in een kluis) op je in stap 1 aangetekend verstuurde brief waarin naar alle waarschijnlijkheid ontkennend wordt geantwoord, verstuur je de volgende waarschuwing AANGETEKEND naar dezelfde verantwoordelijke PERSOON.

1. kopieer de tekst hieronder en sla het op (word etc)

2. Vul je contact gegevens is, op de aangewezen plekken in de voorbeeldbrieven.

3. Neem het adres van de verantwoordelijke ambtenaar/persoon en richt brief 2 daar aan.

4. Stuur de TWEEDE brief naar de betreffende persoon weer aangetekend op. Vermeld dus duidelijk weer de naam aan wie je de brief richt: ter attentie van.

Laat onderaan deze pagina via reactie weten  als je brief 2 hebt verstuurd.

Zodra deze brief is ontvangen, maakt degene, indien hij of zij niet onmiddellijk de uitrol stopt, die verantwoordelijk is voor het toestemming verlenen van de uitrol,van 5G zich SCHULDIG AAN EEN ZEER ERNSTIG STRAFBAAR FEIT. Immers jij hebt hem of haar zojuist op de hoogte gesteld van een ZEER ERNSTIG DODELIJK GEVAAR.
Deze persoon kan dus vanaf het lezen van jouw 2e brief NOOIT meer beweren in een later stadium tijdens strafrechtelijke vervolging niet op de hoogte geweest te zijn van de dodelijke gevaren van het gebruik van 5G

IN DIE positie willen wij ze hebben. Duidelijk?

WE ARE THE GOOD GUYS = WE WILL WIN

Onderneem actie-advies: legale weerstand tegen 5G ... BLAUWDRUK: DE UITVOERING VAN 5G-TECHNOLOGIE IS EEN ONZICHTBARE MISDAAD

KLIK OP DE GROENE KNOP VOOR BRIEF 2:

Klik hier voor de ROLLOUT Blauwdruk

Hoe u legaal 5G- en Smart City-plannen in uw regio kunt VINDEN

We ontwikkelen op dit moment een 5G en Smart City Vrijheid Van Informatie Verstrekking  Verzoek (VVI) -blauwdruk die u en onze samenleving een nationaal inzicht geeft in hoe goed raden van bestuur binnen Nederland en de EU van bronnen zijn voorzien; aan wie zij uw geld toekennen; en hoeveel u in het duister wordt gelaten door deze gewetenloze bedrijven / leveranciers.

Klik hier en lees de Wettelijke Blauwdruk

BRIEVEN VERSTUURD? LAAT HET WETEN....

MELDEN BRIEF VERSTUURD

De namen die aan microgolfstraling worden toegekend, zijn specifiek bedoeld om de gebruiker van de echte benaming af te leiden. De reden dat we niet weten hoe gevaarlijk ze zijn, is dat hun belangrijkste functie is het verzamelen van gegevens. Het grootste probleem is dat ze ons langzaam doden. Het wordt niet voor niets Killer-technologie genoemd.

WIFI – Microwave Radiation transmitter.
Smart Devices – Microwave Radiation Devices.
Smart Meters – Spy Microwave Radiation transmitters.

 

* Anything that’s labelled ‘smart’ is probably ‘stupid’
if you want to be able to receive your pension and live a healthy life.*

Het grootste probleem is de toename van 5G.
We hebben al het opkomende bewijs van wijdverbreide schade aan het milieu en de mens als gevolg van stralingsbronnen met microgolfstraling.

Meer informatie is te vinden in social media kanalen waarin wij actief zijn en binnenkort op onze forumpagina's - aarzel niet om u te registreren en opmerkingen te plaatsen, nieuwe discussies te openen enz. Meldje hieronder aan om in contact te blijven ook na een eventueel lockdown.
Het is niet ondenkbaar dat wij uit de lucht gehaald worden, ook hierop zijn we voorbereid. Zorg dat je dat ook bent en meld je direct aan:


Ontvang onze Nieuwsbrief:

  • Hulp bij dit project is hard nodig, blijf op de hoogte
  • Valt alle social media incl. youtube weg om welke reden ook, dan kunnen we toch onderling in contact blijven via email.

Gevoelige informatie:

  • Een advocaat noch rechter zal noch mag cruciale gegevens delen die later tegen hem of client gebruikt kunnen worden
  • Om 17 miljoen Nederlanders te mobiliseren, is snelle betrouwbare communicatie cruciaal
  • Via onze nieuwsbrief geven we ook belangrijke evenement data weer

WEES DE WEERSTAND DOE MEE:

WARNING: 5G palen staan reeds wereldwijd geïnstalleerd en China rolt nu 6G uit!
Verlies geen tijd met urenlange social media gesprekken. Gooi eerst die brieven op de post.
Daarna blijven we weer iedereen naar HET GEREEDSCHAP sturen.
Onthoud: JIJ BENT DE OPLOSSING!

WE ARE THE GOOD GUYS  WE WILL WIN

Jakobus 4: Onderwerp u dus aan God, maar verzet u tegen de duivel en hij zal van u wegvluchten.
Ga dichter naar God toe, dan komt God dichter bij u.

If God is for us, who can be against us? Rom 8:31