Terwijl je met je hoofd in de media zat…

Terwijl je met je hoofd in de media zat…

Terwijl de wereld aan mainstream en social media gekluisterd zit, voltrekt zich op de achtergrond de enige echte ‘Great Reset’, namelijk een ‘wealthtransfer’, zoals we nooit eerder hebben gezien.

Wij zijn geen financieel adviseurs, geven ook geen financieel advies, maar constateren slechts wat velen momenteel doen met o.a. crypto.

Je kunt dus blijven zwartkijken, klagen, paniek zaaien en oogsten of domweg je kop in het zand steken. Allemaal JOUW eigen keuze.

Je kunt ook naar de situatie in de wereld kijken op een heel andere, namelijk kansen zien.
Voor de een is het glas half vol, voor de ander half leeg.

Naast alle onzekerheden, onheilsprofeten en nazi criminelen die regeringen in stand houden om de grootste genocide ooit uit te voeren in opdracht van de ultra rijken, omgekochte rechterlijke macht en andere atheïsten die zich in een machtspositie wanen,
staat 1 ding vast: Crypto currency, oftewel digitaal geld is de grote winnaar in dit alles.

“Oh Hans ze gaan ons geld afschaffen!”

In plaats van dit soort ‘fear mongering’ kretologie te blijven blaten, kun je ook besluiten er ZELF iets aan te gaan doen voor JEZELF, je gezin, je familie en wie weet wie nog meer.
Erg moeilijk is dat ook niet meer, want er zijn een aantal goede bronnen waar je alle uitleg kunt krijgen over hoe JIJ je kunt voorbereiden om i.p.v. te lijden onder de gecreëerde financiële instorting die men wereldwijd aan het uitvoeren is, stapsgewijs.

Het is iets te kort door de bocht om te roepen ‘crypto is de oplossing wie het niet snapt valt buiten de boot’ al is dat 100% waar. De vraag ‘Hoe dan?’ is wel op z’n plaats, want je kunt ook flink verlies lijden als je het verkeerd aanpakt.

De Bitcoin bijvoorbeeld is op dit moment als een razende in waarde aan het stijgen en staat op het moment van schrijven rond de 39.500,- euro voor 1 bitcoin.
Als je beseft dat dit enkele weken geleden nog rond de 20.000,- euro voor 1 bitcoin was, begrijp je ook dat als je toen voor 20.000,- 1 bitcoin had gekocht, je nu de beschikking ha dover 39.500,- euro. Dat is 19500,- euro pure winst met ‘een paar weken geduld’.

Kannie waar zijn? Dat is altijd wat de onwetenden roepen als er iets goeds voorbij komt!
Het is heel simpel te checken in alle overzicht zoals DEZE.

Luister even wat ex bankier Christopher Greene hierover te zeggen heeft.

 

Ook in het Nederlands zijn een aantal bruikbare workshops, cursussen en voorbeelden te vinden die je zeker zullen helpen je financie3n veilig te stellen adhv crypto. Al die herrie over bitcoin gaat naar nul, crypto is onveilig, straks trekken ze de stekker eruit is grotendeels angst gebaseerde onkunde van mensen die totaal geen idee hebben wat er werkelijk in het groot gaande is. Dat is namelijk de grootste transitie ooit van fiat geld naar digitaal geld. Denk je dan serieus dat grote banken, multinationals en giga ondernemers als Elon Musk er voor miljoenen in blijven zitten? Veel zekerder is dat je stapeltjes papiergeld straks geen cent meer waard zijn, omdat iemand ergens op wat knoppen heeft gedrukt om de geld print machines voorgoed uit te schakelen.

Zo is de US dollar op dit moment zichzelf totaal aan het afbreken en dit is nog maar het begin. Nu heb je de kans erin te stappen en aardig te verdienen aan de enorme schommelingen in de koersen. Doe dit echter nooit met geld dat je niet kunt missen en nooit zonder eerst inzicht te hebben vergaard in de wereld van crypto en blockchain.

Hier volgen een aantal bruikbare workshops/trainingen die je zeker kunnen helpen:

De Crypto Masterclass

De Trading Navigator

Crypto Signals

X10 met Crypto

Crypto Portfolio

Crypto Community Crypto Cursus

Day Trading Masterclass NL + BE 2.0

2 thoughts on “Terwijl je met je hoofd in de media zat…

    1. Bepaald niet in deze video. 99,99% van alle berichtgeving, voornamelijk van de ‘wakkeren’ is negatief. Waar of niet waar maakt geen onderscheid om je op non actief te krijgen daardoor. Hier worden juist een aantal handreikingen gedaan waarmee je zelf positief en constructief iets kunt doen. Het enige wat je in deze tijd overeind kan houden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wees De Weerstand
error: Content is protected !!