Trump komt je nooit redden

WASHINGTON (AP) – Voormalig president Donald Trump drong er opnieuw bij mensen op aan zich te laten vaccineren tegen het nieuwe coronavirus, waarbij hij zei dat hij vaccinatie zou aanbevelen aan “veel mensen die het niet willen krijgen, en veel van die mensen hebben op mij gestemd. “

Velen trokken wereldwijd zijn eerdere pro vaccin uitspraken in twijfel als zou het code taal zijn voor iets heel anders, want immers Trump was hun grote idool en zou niet onder een hoedje spelen met de vijand. Nu er geen reden meer is voor een ‘dubbele tong’, zou je mogen verwachten dat Trump, pro Israël als hij zegt te zijn het toch op z’n minst opneemt voor de vele doden die angstvallig verzwegen worden in Israël als gevolg van de covid vaccinaties. Niets van dat alles. Blijkbaar spelen er andere belangen. Follow the money zal ook nu weer de bewezen effectieve methode zijn om er achter te komen wat er werkelijk speelt.

In een interview dinsdagavond op Fox News erkende Trump dat mensen vrij waren om zelf te beslissen of ze zich tegen COVID-19 zouden laten vaccineren.
“We hebben onze vrijheden en daar moeten we naar leven en daar ben ik het ook mee eens. Maar het is een geweldig vaccin. Het is een veilig vaccin en het is iets dat werkt, “zei hij.
Republikeins verzet tegen het ontvangen van het vaccin is sterk. Uit een nieuwe peiling van The Associated Press-NORC Center for Public Affairs Research bleek dat 42% van de Republikeinen zegt dat ze waarschijnlijk of zeker niet de kans krijgen, vergeleken met 17% van de Democraten – een verdeling van 25 punten.
Trump heeft vaccinatie eerder gepromoot. Toen hij op 28 februari verscheen op de jaarlijkse Conservative Political Action Conference, zei hij: “Iedereen, spuiten maar.”

Bron

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wees De Weerstand
error: Content is protected !!