Vaccinatie afwijzen

Als het zover zou komen van vaccineren , dan heb je een legale manier om het niet te doen.

Hoe kun je legaal een vaccinatie afwijzen?

 

Hieronder een simpele uitleg:

  • Stap 1 ”Weiger ” een vaccinatie niet, anders wordt u ”strijdlustig”, maar wijs beleefd hun service af door het volgende te doen;

  • Stap 2 Vraag aan de dokter of de vaccinatie mrc-5 BEVAT (dat bevatten ze altijd, dit zijn geaborteerde foetus cellen en ander DNA). Als het zo is , dan heb je recht om het af te wijzen.

  • Stap 3 Vraag ook of er een mogelijkheid bestaat op een ”iatrogene reactie”, (een tegengestelde reactie, veroorzaakt door meerdere bestandsdelen en/of medicijnen die tegenstrijdig met elkaar werken) van de vaccinatie (en dat hebben ze allemaal), wanneer de dokter ja zegt, dan is dat jouw ” GET OUT OF VACCINE JAIL FREE CARD.

 

Dank de dokter voor zijn aanbod en ga weg. Dokters hebben ondanks alles een geheimhoudingsplicht, maar wat wilde de Deepstate en Gates hiermee bereiken? Iedereen die niet was gevaccineerd, die kan dan niet meer aan werk komen, enz enz. je wordt buiten gesloten. Zoals in China, voldoe je niet , volg je niet, dan mag je bepaalde dingen niet, geen vakantie bijvoorbeeld, niet een plaats uit. enz.enz.

Als iedereen wereldwijd zou zijn gevaccineerd, dan zou de verenigde naties gaan optreden als een soort ”politiemacht”, ik hoop dat ik het zo goed verwoord..een toeziende macht.

Wees De Weerstand
error: Content is protected !!