Vaccinazi propaganda

De Vaccinazi propaganda van ‘onze volksvertegenwoordigers’ in den Haag die zich hebben getransformeerd tot ontmenselijkte gewetenloze fascistische dictators en daarmee nog slechts het kwaad vertegenwoordigen, hebben weer goed nieuws voor u!

Zie hier het bericht van Hugo de Verschrikkelijke op 8 juni j.l..

Het virus is op z’n retour, DOOR hun genocide vaccin!
Dat kunnen ze nu nog melden, omdat de uitwerking pas in het najaar op grote schaal zichtbaar zal beginnen te worden: ongeneeslijk zieken, massa sterfte en geen verplegend personeel meer, omdat deze als eerste werden uitgeschakeld door de doden prik.

Hoe weet je dat een politicus liegt?

Als hij zijn mond open doet!

Met dit gezwets moeten we nu als af te slachten dom vee gaan geloven dat Hugo zijn satanische dodenprik werkt, niets anders, want het echte virus bestaat uitsluitend in vaccin en tests. Reden hiervoor is dat ze in het najaar de verschrikkelijke gevolgen van deze vaccinatie genocide gaan misbruiken om nog meer angst aan te jagen door te doen alsof er een of andere ‘mutatie’ uit India, Japan of van Mars is komen aanwaaien, waardoor ze de economie en samenleving verder gaan slopen, zoals allemaal lang vooraf is vastgelegd in de duivelse plannen van het World Economic Forum dat maar 1 doel heeft: totale wereldoverheersing door het digitaliseren van elk menselijk lichaam, dwz aansluiten en dus besturen van ieder individu. (dat is het positieve gedeelte).

Dat kan nu eenmaal niet zonder dat je lichaam zit volgespoten met digitale rotzooi die via het tegelijkertijd geïnstalleerde snelste draadloze netwerk ooit wordt uitgelezen, 5G, 6G en inmiddels 7G in het grote voorbeeldland waar dit alles grotendeels al de werkelijkheid van alle dag is: China. Alles moet worden bestuurd door Kunstmatige Intelligentie, ook uw hersenen.

Wie dit tegen probeert te houden, moet worden uitgeroeid, want die is een gevaar voor de ‘nieuwe wereld’ van de gewetenloze, harteloze, door louter dode kennis bestuurde ‘trans humanisten’ oftewel ontmenselijkte lichamen onderweg naar het eeuwige hellevuur.

Klinkt allemaal te krankzinnig voor woorden?

Dat komt alleen omdat je je nooit verdiept hebt in wat dit soort ‘mensen’ werkelijk drijft achter hun camouflage hek van namen als ‘CDA’, ‘VVD’, ‘CU'(de ergste) en noem ze maar allemaal op.

Maar wat nu als je dit Mark Rutte ZELF zou horen zeggen, niet tegen jou als vee wat hem moet dienen, maar tegen zijn bazen bij wie hij in de gunst moet zien te blijven?

Doe uzelf een plezier en ontdek de dubbele tong van degene die u zelf heeft aangesteld als ‘hoofd volksvertegenwoordiging van Nederland’: (oh ja, hoort u een belletje rinkelen, kopieer dit bericht dan en stuur het naar iedereen die je kunt bereiken):


 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wees De Weerstand
error: Content is protected !!