VACCINAZI WAANZIN DEEL 2 VAN 2

VACCINAZI WAANZIN DEEL 2 VAN 2

Het vervolg van gisterenavond 9 juni.

 

6 thoughts on “VACCINAZI WAANZIN DEEL 2 VAN 2

  1. Hans, de playback blijft hangen op “encoding video”

    Ik denk dat je te pakken wordt genomen.
    Je hebt een .nl-domein, en dat is een makkie voor de heren der staatsaangelegenheden.

    1. niets aan de hand, wanneer een video is ge-upload naar rumble (ongeacht of deze hier op de site of op de site van rumble) duurt het net als bij youtube (=mainstream geworden dus nwo kartel deel) enige tijd eer de video kan worden afgespeeld…dus even geduld als hij er net op staat…soms duurt het helaas wel 30 min…we proberen eea altijd zo lang mogelijk voor de aankondiging te uploaden.

  2. Geweldig programma Hans! Prachtige getuigenissen! Ook ik heb in mijn omgeving de verschrikkelijke gevolgen gezien van JZ. Heb een moeder en kind vluchtend naar buitenland jaren gesteund. Ken de verhalen, ben tot in EU parlement geweest! Mijn Bijbel slaat open bij het woord van Jezus in Mattheus 23: 15. Dit is een boodschap voor de huichelaars (Schriftgeleerden en Farizeeërs) die zee en land doortrekken met hun leugenachtige boodschappen, om het volk te misleiden. Zie ook Mattheus 23: 23 en 27, 28.

  3. Lieve Troll en Mol, fijn dat jij je kostbare tijd besteed aan deze groep want ook jij zal hier de waarheid leren of je nu wilt of niet, dit bericht bijv. zul je niet vergeten. Kortom blijf terug komen en deel je kennis. Herhalen en delen is de kracht van deze boodschap GVdfR

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wees De Weerstand
error: Content is protected !!