DE VERBORGEN AI AGENDA VAN MARK RUTTE EN HET WEF

DE VERBORGEN AI AGENDA VAN MARK RUTTE EN HET World Economic Forum

 

23 thoughts on “DE VERBORGEN AI AGENDA VAN MARK RUTTE EN HET WEF

  1. Het is mij wel gelukt, Maar skip altijd die pokkegigaherry ruim een minuut lang bij aanvang.
   De geest van ‘Hoham’ (Hebr. ‘luidruchtig, rumour, menigte’), een van de demonen (huizende in die vijf koningen in Joz10.

 1. De doorsnee mens heeft geen flauw benul wat er gaande is in de wereld. We worden voorgelogen door onze overheid en ik ben bang dat we het pas doorkrijgen als het te laat is. De globalisten liggen op schema met hun NWO. Dankzij Trump zijn ze 4 jaar geblokkeerd. Hopelijk komt het verkiezersbedrog in de VS snel aan het licht en kan Trump zijn werk afmaken.

  1. Beste Hoeder
   Ik weet zeker dat er heeeeel veel mensen wel goed op de hoogte zijn en het worden er constant meer. Ben er 100 % van overtuigt dat het goed gaat komen en we een werkelijk unieke tijd tegemoed gaan! 💜🙏

   1. Hoezo wakker? Kijk naar hoeveel mensen er afkomen op een demo tegen de Coronamaatregelingen, omdat mensen hun vrijheid terugwillen en hoeveel linkse deugmensen tegen Israël protesteren als die zich verdedigen tegen het geweld van Hamas.

   2. Ik hoop voor alle goeie ZIELEN op deze wereld dat je gelijk hebt .
    Het water loopt me vaak van mijn gezicht voor de van verdriet en om pijn van deze wereld .
    Ik hoop van harte💓 dat dat gaat gebeuren 😉

  2. Totaal tegenstrijdig @ Hoeder:
   De globalisten liggen op schema met hun NWO. Dankzij Trump zijn ze 4 jaar geblokkeerd.

   De eerste opmerking is niet waar. Totaal niet.
   De tweede opmerking klopt. Zwijg dan liever hierover?✝️❤️

   1. Van boven, woont nu in ons, en we hebben een gezond verstand meegekregen om deze goddelijke wereld ons eigen te maken. Mensen moeten opstaan tegen deze zgn vernieuwingen, dat is de ingreep van boven

 2. Zeer verhelderend. Controle gaat verder dan controleren..men wil je gedrag..je denken..veranderen..invloed op uitoefenen van binnenuit het lichaam, geest en ziel.. zodat je vertroebeld geraakt..niet helder meer denkt..een soort “digitale” dronkenschap..weg zijn oo weg naar het merkteken vh beest

 3. We zijn ons lam geschrokken. We hebben al heel veel gelezen en gehoord daarover maar deze berichtgeving slaat alles. Hoe is het mogelijk dat het WEF dat nu al zo onder controle kan hebben? En inderdaad “angst maakt van mensen Lammetjes”.

 4. Zeer verhelderende video.
  Vooral die vraag waar ze zochten naar een gemeenschappelijke vijand(=Coronavirus) zodat de neuzen dezelfde kant op wijzen was een eyeopener.

  Je kunt je natuurlijk afvragen wat er van de gevaccineerden nog te digitaliseren valt als ze volgens Dr. TenPenny nog maar een paar maanden te leven hebben….

  https://www.bitchute.com/video/nCJgZLroYJiK/?fbclid=IwAR0yQpH8aMjYQoinuPHKT6Fx7vUftkCTvSmwVX0_aEb_l2mmwJiidf5Bftw

  Een SSchwappie?  Die is leuk. Die houden we er in.

 5. Beste Hans, met alle respect. Nog los of de intro van de video ‘must know’ info is. Mensen die actief het nieuws achter de schermen volgen hebben géén tijd om het te bekijken omdat het aanbod van artikelen en video’s overweldigend is,. Je moet ze wel doorlopen om erachter te komen of het zich écht om cruciale informatie handelt. Mijn ervaring is dat velen het dan links laten liggen en dat komt de populariteit van WdW niet te goede. (naast de ingevoegde cartoon clips;(

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wees De Weerstand
error: Content is protected !!