VERBORGEN VIJAND

In de afgelopen delen van deze serie video’s over de covid leugens hebben we o.a. geconstateerd dat we niet te vrezen hebben voor een killer virus.

Vrijdagavond 18 juni 2021 om 20:00

Ook hebben we gezien dat het werkelijke gevaar juist zit in de zogenaamde ‘oplossing’ die politici, medici en de rest die zich ermee inlaat voor de mensheid hebben bedacht.

Nu hebben we dus geen killer virus, waar derhalve ook geen vaccin voor nodig is.
De grote vraag is nu natuurlijk: Waarom is dat ‘vaccin’ er dan WEL?

Vooraanstaand arts dr Carrie Madej legt dit haarfijn uit a.d.h.v. de informatie die zij o.a. heeft opgedaan door het bezoeken van vele zakelijke bijeenkomsten, medische bijeenkomst en wetenschappelijke bijeenkomsten waarvoor ze werd uitgenodigd, maar vooral ook vanuit haar dagelijkse ervaringen met patiënten als arts met een hart voor mensen.

De uitermate goed onderlegde christen arts wordt in dit programma wat we voor u wederom in het Nederlands hebben ondertiteld geïnterviewd door Joni Lamb.
Een setting die een soort oase is in de zee van zwaar beladen vaak onvermijdelijk negatieve berichtgeving over dit onderwerp.

Tot slot nog even de vermelding dat het ondertitelen van deze video’s handmatig wordt gedaan, omdat de automatische vertalingen te beroerd zijn om aan zulke hoge kwaliteit programma’s te verbinden. De complete impact zou verloren gaan.
Dit betekent dat het ontzaglijk veel tijd en werk kost om video’s voorzien van accurate leesbare en begrijpelijke ondertiteling die de oorspronkelijke inhoud correct interpreteert. WDW han dit niet doen zonder uw steun, want de tijd die hieraan wordt besteed, kan uiteraard niet worden besteed aan iets anders. Als u ervaart ons te willen steunen, doe dit a.u.b. via de link in het menu rechts (paarse knop) naar AMTV.
Uw donatie komt 99,5% bij ons terecht ( alleen kosten betaalprovider).
Bij voorbaat hartelijk dank, u stent hiermee het bereiken van verloren zielen met redding en de waarheid.

 

10 thoughts on “VERBORGEN VIJAND

 1. mijn hele familie is al gevaccineerd en zó blij er mee….ik kan ze deze mail nu niet doorsturen, dat zullen jullie begrijpen?

  1. er wordt ook aandacht geschonken in deze serie video’s aan mensen die de gifspuit al hebben genomen, maar spijt hebben….

 2. Het is een duidelijk gegeven dat mij ook heel erg intereseerd.
  Met veel genoegen heb ik het in mezelf opgenomen.
  Hartegroet en reuze bedankt.

 3. van de mensen die een machtpositie hebben hoeven we niets te verwachten. Het is niet in hun voordeel om de criminele oplichterij waarbij het hoaxvirus als excuus wordt gebruikt te beeindigen. Het grootste probleem is het kuddevee. Dezen geloven alles wat op de leugenkast(TV) komt en in de fabeltjeskrant staat.
  Ook doen ze alles wat hun gevraagd wordt, zonder eens een keer zelfstandig na te denken en kritisch te zijn. Het kuddevee zorgt voor voldoende draagvlak voor het crimineel waanbeleid.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wees De Weerstand
error: Content is protected !!