VERKIEZINGEN ZWAAR BEÏNVLOEDT

Zelfs al worden er rake dingen gezegd in deze video, door slechts een paar opmerkingen weet je al dat ook hier men of niet doorheeft wat er werkelijk aan de hand is of bewust het smerige spelletje meespeelt.
Als je nu nog steeds Jaap van Dissel een prima vent noemt, ben je deel van het probleem, bewust of onbewust.
We wisten het allemaal wel dat dit zou gebeuren met de verkiezingen, immers de uitslag is lang van tevoren bepaald, omdat heel de ‘regering’ een grote fake operatie is die geïnstalleerd is door de NWO globalisten juist om hun plannen wereldwijd te kunnen doorvoeren.

One thought on “VERKIEZINGEN ZWAAR BEÏNVLOEDT

  1. Met het Bill Gates computerprogramma HAMMER & SCORECARD kan elke verkiezingsuitslag aangepast worden aan een van tevoren ingegeven algoritme , wanneer er een open internet-verbinding bestaat tussen het internet en het verkiezingscomputers ,waar de diverse inputs getotaliseerd worden . De heer Koek van D66 onder de valse naam Hack….. zorgde hiervoor . Het was een koud kunstje , waar zij net zoals in amerika ruim een dag de tijd voor namen . Mensen we worden niet bedonderd , we worden zwaar belazerd en wie is de oorzaak : Bill gates !!!! Dat hij moge sterven in zijn valsheid .

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wees De Weerstand
error: Content is protected !!