Vertel Netflix te stoppen

We weten allemaal dat Netflix niet bepaald verontschuldigend was in het leuren met pedofilie, toen ze “Cuties” lanceerden. Nu zetten ze hun campagne tegen christenen over de hele wereld voort. Dit is niet de eerste keer dat Netflix godslastering tegen de gelijkenis van Jezus Christus toestaat. Hun meest recente aanval op Jezus komt in seizoen drie van de tekenfilmserie Paradise P.D., dat een aflevering bevat met een videofragment van een met pistoolmitrailleurs zwaaiende Jezus dat in niets minder dan pornografie uitmondt.

TEKEN HIER DE PETITIE

De aflevering van de toch al walgelijk aanstootgevende serie bevat een scène waarin Jezus wordt misbruikt voor anti-wapen retoriek, om te laten zien hoe “geweren een betere wereld maken”. De video is gruwelijk aanstootgevend, met een Jezus die van het kruis afdaalt om zijn vervolgers met pistoolmitrailleurs te doden voordat hij seks heeft met twee vrouwen.

Op de een of andere manier is deze scène slechts iets aanstootgevender dan de rest van de show. Geloof het of niet, maar het zal vanaf nu alleen maar erger worden. Ondanks deze flagrante godslastering heeft bijna niemand er gewag van gemaakt. Hoewel zelfs ingetogen satirische afbeeldingen van Mohammed massale publieke verontwaardiging en beschuldigingen van “racisme” en “islamofobie” hebben opgeroepen, heeft deze openlijke aanval op Jezus Christus geen aandacht gekregen van de hedendaagse “journalisten”.
Netflix heeft zijn vrijheid van meningsuiting te ver doorgetrokken, door Jezus op een onzedelijke en belachelijke manier af te schilderen en wapenbezitters als paranoïde gekken te bespotten.

Netflix brengt zijn schandelijk aanstootgevende behandeling van Jezus Christus alleen maar in stroomversnelling. We kunnen niet werkloos blijven toezien, terwijl Jezus openlijk wordt bespot op Netflix.

TEKEN HIER DE PETITIE TEGEN NETFLIX

Voor meer informatie (Engels):

Netflix Declares War on Jesus (and Gun Owners)

https://www.movieguide.org/news-articles/netflix-declares-war-on-jesus-and-gun-owners.html

Netflix Show ‘Paradise P.D.’ Uses Sex-Loving Jesus to Mock American Gun Owners

https://www.breitbart.com/entertainment/2021/03/17/netflix-show-paradise-p-d-uses-sex-loving-jesus-to-mock-american-gun-owners/

Netflix’s ‘Paradise PD’ under fire after airing graphic, anti-NRA episode of Jesus carrying out mass killing, having a threesome with 2 women

https://www.theblaze.com/news/netflixs-paradise-pd-under-fire-after-airing-graphic-episode-of-jesus-carrying-out-mass-killing-having-a-threesome-with-2-women

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wees De Weerstand
error: Content is protected !!