Als je dagelijks een ongecontroleerde stroom van video’s bekijkt die de toestand in de wereld elk op hun eigen manier verslaan en interpreteren, ben je binnen de kortste keren in totale verwarring. Dan gaat het nog goed met je. Je zou er ook ernstig depressief van kunnen worden.

TIPS:

Out of Shadows

Aanbevolen Video Kanalen:

BANNED VIDEO

Todd White

LoveWorld USA

Pastor Benny

Pastor Chris

Pastor Rodney

Wees de Weerstand

Jaap Dieleman

Rodney Howard Browne

Robert Jensen

Mark Steele

Rooster’s House

Next News Network

Amazing Polly

 

De waarheid kan je zeker anno nu eerst miserabel maken, maar zal je uiteindelijk vrij maken. Juist daarom speciaal voor u via deze pagina een aantal video kanalen zowel in het Nederlands als in het Engels die je zeker zullen helpen vat op de waarheid te krijgen zonder daarvan compleet in de war te raken.
Dit zijn aanbevelingen van het wdw team. Dit betekent niet dat onderstaande links
behoren tot weesdeweerstand. Dat kan ook niet, want wij zijn een burger initiatief en willen nadrukkelijk geen groep of organisatie zijn.

Zolang we in Nederland denken in ‘jullie en wij’ gaan we aan ons SAMEN voorbij.

We zien graag iedereen samen komen VOOR een Nieuw Vrij Nederland, waarin onderliggende verschillen een verrijking zijn in plaats van een reden tot verdeeldheid die de vijand in de kaart speelt. Meer dan ooit in de geschiedenis moeten we al onze onderlinge verschillen die in de weg staan om met grote meerderheid het zittende Hitler kabinet zo snel mogelijk en zo duurzaam mogelijk te verwijderen.