13 thoughts on “VIRUSSEN ZIJN VRIENDJES!

  1. Hallo vrienden ! Hoewel ik mij nu niet actief bij de actie kan aansluiten (net na dagshift), wil ik heel graag mijn solidariteit betuigen ! Waar moet ik mijn gegevens achterlaten ? Wouter had er niet bij vermeld op welke link ik dit moet doen…
    Ik wens jullie in elk geval heel veel Licht, Liefde & Kracht vanavond !

    Jullie zuiderbuur,

    JOHAN.

  2. Virussen zyn oké. Ziek worden betekent dat je lichaam zegt nu rust het is genoeg geweest. Er is iets aan de hand. Koorts niet gelyk onderdrukken. Zweten reinigt je lyf. Water en bouillon drinken en zelfgemaakte kippensoep eten. Maar ja . Iedereen onderdrukt met medicatie want we moeten door. Werken enzo. Geest is belangryker dan lichaam. En ik word al jaren weggezet als kwakzalver. Namaste.

  3. Mevrouw Rover is een topvrouw. Ik volg haar al jaren. Zij geeft echte informatie. Ja dan weet je dat je geen vrienden maakt en tegengewerkt zult worden. Nederland is een corrupt land. Lees slechts “”Dodelijke leugens” en “Dodelijke medicijnen” en je valt van je stoel van verbazing, of je walgt van vooral onze politici.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wees De Weerstand
error: Content is protected !!