Voorbereidingen treffen…

De verleiding is er groot om je voortdurend te laten overspoelen en/of bezig te houden met negatieve berichtgeving. Hoe waar ook.

Een noodzakelijke switch die je beter zo snel mogelijk kunt maken, is je energie omzetten in iets constructiefs. Uitgaande van het NWO ‘masterplan’ zul je op financieel gebied ook
maatregelen moeten treffen als je tenminste straks niet ‘gelukkig wilt zijn zonder iets te bezitten’, om met Hitler eh pardon Klaus in dit geval Schwab te spreken.

Nu zijn wij absoluut geen financieel adviseurs, maar krijgen zelf ook regelmatig allerlei tips door, waarvan we u deze in elk geval niet willen onthouden.

Harm van Wijk is de oprichter en hoofd-beleggingsexpert van Beleggen.com. Hij heeft de afgelopen 32 jaar niks anders gedaan dan particulieren ondersteunen met beleggen in aandelen en opties. Niet dat we het altijd met alles eens zijn wat hij te vertellen heeft, maar wat betreft je financiën op de rit krijgen wat noodzakelijk is, zijn er weinigen met zoveel inzicht en ervaring. waar altijd iets van te leren valt.

Als grensverleggende beleggingsexpert is hij bekend van zijn boek “In 10 stappen succesvol beleggen” en optredens bij Eenvandaag, BNR nieuwsradio, Radio 1, Radio 2, RTL Business Class, Beleggersfair en ga zo maar door…

Ook is hij in de afgelopen jaren adviseur geweest voor SNS Bank, Binck Bank, ING, Citibank, Lynx, De Financiële Telegraaf en ABN Amro Turbo’s.

Het resultaat hiervan was dat duizenden (beginnende) particuliere beleggers uit Nederland en België naar hem toekwamen voor advies en hem letterlijk alles vertelden over hun verlangens, wensen, uitdagingen en valkuilen.

En nu leert hij particuliere beleggers hoe ze dit kunnen gebruiken om succesvol te beleggen voor hun pensioen, hypotheek en (klein) kinderen via deze gratis training.

De moeite waard om je hier even in te verdiepen denken we, het is nog gratis ook.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wees De Weerstand
error: Content is protected !!