Vragen over timmeren en zagen?

Jazeker!

Letterlijk komen er regelmatig e-mails binnen van mensen die vragen hoe je een kas maakt in de tuin, hoe je een kippenhok maakt, een waterfilter plaatst, een afdak maakt voor zonnepanelen als je ze niet op je huis mag of kan plaatsen en ga zo maar door, niets is te gek.

We vroegen ons in eerste instantie af: hoe komt men erbij dit überhaupt aan de weerstand te vragen?

Ondertussen zijn we uiteraard een flink aantal stappen verder en zijn er praktische tips te vinden binnen o.a. het nieuwe christelijke platform dailyfaith.nl.

Wie goed op de hoogte is van de werkelijke plannen die zich ontvouwen vanuit de globalistenhoek ziet dat er niet te ontkomen is aan praktische voorbereidingen. Hoe handig is het dan als je concrete voorbeelden, bouwtekeningen, plannen, stap voor stap uitleg etc hebt, waarmee je direct aan de slag kunt? Heel handig en erg tijdbesparend kan ik u uit eigen ervaring melden.
Er is namelijk een product op de markt waarmee je eigen in1 keer een gigantische bibliotheek aan talloze uitgewerkte voorbeelden, zoals bouwtekeningen en nog veel meer binnen haalt, zodat je niet wekenlang hoeft te speuren naar bruikbare voorbeelden, werkende suggesties en bouwtekeningen.

Dit is gemaakt door Fred Schouten en heet (hoe verrassend!) Fred’s Bouwtekeningen.
Zelf een echte timmerman vakman heeft hij een giga hoeveelheid voor iedereen toepasbare kleine en grotere projecten dusdanig verzameld dat iedereen mee uit de voeten kan. Dat voor nog geen 75,-. Ik maak er zelf al jaren gebruik van en heb bijvoorbeeld een complete schuur gebouwd n.a.v. een v/d bouwtekeningen en bijbehorende voorbeelden.

In het kader van praktisch denken en doen dus een gouden tip wat ons betreft!

Als je mazzel hebt, loopt de recente aanbieding nog, waarbij je ook nog eens CAD software cadeau krijgt en in een handomdraai e.e.a. kan aanpassen en ontwerpen naar eigen inzicht!

Je vindt e.e.a. via deze link, waarmee je ook nog een klein beetje de weerstand steunt:

Fred’s Bouwtekeningen

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wees De Weerstand
error: Content is protected !!