Waarom staat het Anubis-symbool op COVID-19 mobiele testtrucks?

Waarom staat het Anubis-symbool op COVID-19 mobiele testtrucks?

De Egyptische god van de doden. In 2005 werd dit gigantische beeld meegenomen op een wereldtournee, het werd overal in de Verenigde Staten getoond, daarna vond het zijn weg naar Londen van 2007 tot 2008, waar het over de Theems zweefde, A 25 voet, 8 meter.

De Golden Anubis, de oude Egyptische god van de doden met het hoofd van een jakhals loopt onder de Tower Bridge in Londen door.
Maandag 1 oktober 2007. Het model is bedoeld om de tentoonstelling ‘Toetanchamon en de gouden eeuw van de farao’s’ te promoten die van 15 november 2007 tot 30 augustus 2008 in Londen plaats vond. Nu staat het op Corona-testtrucks.

Wie iets weet van hoe satanisten te werk (moeten) gaan, weet dat dit de symboliek is die ze toepassen om hun duivelse plannen te laten slagen.
In combinatie met de door China wereldwijd geïmplementeerde 5G en 6G technologie is nu de grootste wereldwijde genocide aan de gang. Omdat het voor elk weldenkend mens te bizar is om te bevatten, slaan de hersenen in noodloop van ontkenning. Het zal wel niet waar zijn.
Net zoals het bestaan van de satan wordt ontkent, doordat er afbeeldingen van boze rode koppen met horentjes worden verspreid wat een zo belachelijk beeld creëert dat niemand gelooft dat hij echt bestaat. Dat geeft de bron van het kwaad dus vrij spel.
Laat heel de wereld geloven dat je niet bestaat en je kunt doen en laten wat je wilt, zonder dat iemand je betrapt en onschadelijk maakt.
Of zijn er soms mensen die kracht hebben GEKREGEN om de bron van alle kwaad aan zich te onderwerpen?
Die moeten dan wel haast maken.
Interessant te vermelden is ook nog dat Ipsos ook de verkiezingen barometer van Nederland is. Verbonden aan het World Economic Forum. M.a.w. de verkiezingen bestaan niet en zogenaamde uitslagen zijn vooraf vastgelegd door Klaus Schwab.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wees De Weerstand
error: Content is protected !!