WAT IS ER IN BODEGRAVEN GEBEURD? OPROEP #2


WDW
WDW

  2 replies to "WAT IS ER IN BODEGRAVEN GEBEURD? OPROEP #2"

  • Avatar Julien Sorel

   Het blijven oproepen dus we moeten concluderen dat jullie niets concreets boven water kregen.

   Wat blijft is de criminele laster jegens van Dissel. Daarvoor zouden jullie moeten worden vervolgd.

   • Avatar Renato Duthler

    Zolang er op deze website geen Bodegravers, die na een week geen tegenreactie hebben gekregen, zijn te vinden. Is dit alles jij denkt, voor mij geen goed onderbouwde mening om te gaan twijfelen aan mijn eigen ik…. . . . Tot die tijd is deze Bodegraver van mening dat dit de waarheid is !! ! Tenslotte getuig ik in deze zaak.

    Mijn naam is Renato Duthler.
    Een verdachte die zichzelf beroept op zijn zwijgrecht, is volgens het OM schuldig. Alleen kunnen ze de hoeveelheid niet bewijzen. . . . . . Ja toch ? . . . . Demmink !! !

Leave a Reply

Your email address will not be published.