21 thoughts on “WDW 8 UUR 20.00 JOURNAAL 13-01-2021

 1. Hallo, fijn dat jullie er vanvond weer zullen zijn. Maar ik kan niet kijken via fb!!!!!!!!!!!!!! Graag ander platform!!!!!! Gab.tv; Brighteon; bitchute, rumble… genoeg mogelijkheden waarop iedereen WEL kan meekijken! Dank 🙏

 2. O nee! Niet weer op facebook!!! Daarop kan en wil ik jullie niet volgen. Dit kunnen jullie echt niet maken. Ik reken op jullie! God Bless, en dank, digital soldiers!

 3. Ik heb helaas geen Facebook, ik kon het wel bekijken met de link die jullie sturen met de nieuwsbrief , maar die heb ik niet gekregen…
  Ik volg jullie altijd.
  Jammer!

 4. nou lekker. volg al jullie uitzendingen maar heb geen faceboek en ben het ook niet van plan te nemen.. Kunnen jullie niet op een andere manier uitzenden?

 5. Ik ben al sinds maart bij Facebook weggegaan. Censuur is niet mijn ding. Waarom uitzenden via zo’n Cabal-kanaal? Er zijn toch zat andere opties die wel voor iedereen toegankelijk zijn.

 6. Films en lives posten op de meeste grootste idiote platform zegt wel genoeg WDW .. zo jammer dit.. WDW en andere waarschuwen iedereen voor de big tech, en WDW gaat daar op uit zenden. hahahaahah.

 7. Heb mij net aangemeld maar dat ik naar veesboek wordt verwezen. Dat heb ik niet. Ga me weer uitschrijven als het alleen daar te zien is.
  Telegramkanaal openen, idee wellicht?

 8. Waarom op facebook kan het niet anders heb geen facebook en wil het ook niet. Graag een andere oplossing wil jullie video’s niet missen.

 9. Ook ik heb geen fb meer en zal dit ook niet nemen. Een bedrijf dat zo gecorrumpeerd is kan ik niet faciliteren. Heel jammer heren. Word het zo ie zo niet tijd dat jullie je vriendenplek.nl meer gaan benutten voor het ongecensureerd delen van jullie mening. Ik weet niet of de optie er nu is om live te gaan maar ik denk dat het zeker bespreekbaar is om dat voor jullie te realiseren.

 10. Ik ben al sinds ruim een half jaar niet meer op fb… Voor redenen die ik hier niet hoef uit te leggen. Dus nu ik als trouwe kijker van jullie uitzendingen gisteren zag dat ik deze nieuwe video alleen zo kan bekijken, was ik best wel teleurgesteld. Ik kan niet begrijpen dat jullie deze beslissing gemaakt hebben. Vindt alsjeblieft een andere manier van uitzenden. Ik kijk liever iets later dan live als het zo moet..

 11. Ik heb al maanden geen facebook meer en twee terug heb ik me ook uitgeschreven bij twiiter maar daar zat ik sowieso niet veel op.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wees De Weerstand
error: Content is protected !!