24 thoughts on “WDW JOURNAAL 11 JANUARI 2021

 1. Micha, je bent een vuile ketter. Er komt enkel poep uit jouw mond. Volgens mij ben jij degene die in het holst van de nacht zijn pedo-cape op zet om op jacht te gaan. Er is een groter virus onder ons. Het Kat-virus. Kap eens met al deze klaarlichte onzin te verkopen en zoek een leven. Idioot.

  1. Mr. Dr. M. kat, waarheid-strijder en brenger. Bovendien volksheld ter bescherming van het menselijke ^^ <3
   Ik wens hem een rijk & liefdevol leven toe, omringt door goede en mooie mensen vol met pure intenties. God bless you all lieve mensen betrokken bij WDW… Keep up the good work & peace for all ^^

  2. Heb erg het idee dat het gezegde “de pot verwijd de ketel dat hij zwart ziet” hier van toepassing kan zijn..
   Wat doe je ins hemelsnaam op WDW.???? of ben je een van die halve garen Nederlanders..de “beterweters” die er
   voor narcistische redenen van genieten om iemand de grond in te draaien.???

   1. vergeten…..Het “kat virus” noemde je het.????? Misschien was je naam ‘n tiep foutje…en was kattenluk..
    “Kattenlul”!!!!

  3. Hoe onbeschoft, nietszeggend, misselijkmakend en vooral dom wat jij zegt over Micha Kat. Ga hier verder geen woorden aan vuil maken, die aandacht gun ik je niet, dat ben jij niet waard. Het zegt alles over wat jij voor een persoon bent, ronduit walgelijk en kansloos . Micha en het team blijf in jullie kracht, 3D figuren zijn nietszeggend en blijven achter. Dat is dan weer mooi. God always win ALWAYS 🙏❤️🙏
   Groetjes en fijne dag

  4. Ik kan gewoon niet geloven dat iemand de tijd neemt om een profiel te maken met de naam van zijn nemesis. Wat een zielig portret ben jij. Inhoudelijke kritiek prima. Maar deze laaghartige anonieme manier is lafhartig en verwerpelijk. Al ben jij het niet eens met wat en hoe micha dingen zegt dan nog kan je niet ontkennen dat er maar weinige zijn die zo veel hebben opgeofferd om wat voor hem waarheid is aan het licht te brengen. Ook mij gaat het soms iets te ver. Maar ontkennen dat er bij de zaak demmink veel te veel verdoezelt is kunnen we geen van allen. Even als wat er toen met micha zijn loopbaan is gebeurd door diezelfde demmink. Ik bewonder zijn inzet en tomeloze strijdkracht. Zijn speurders talent en zijn talent om steeds nieuwe bronnen aan te boren. Het zou je netjes staan als je met open vizier je strijd voert ipv dit infantiele gebeuren meneer pseudoniem.

   Micha kat ik heb ook wel eens wat negatiefs gezegd als je als een stuiterballetje over endrocamine of hoe het heet en je brute taal iets bracht wat te bedreigend was voor mijn belevingswereld. Ik wil niet alles geloven wat jij voor 100% gelooft. Maar ik heb wel het grootste respect voor hoe jij strijd voor alle onschuldige kinderen. Uiteraard geld deze lof ook voor je collega’s bij wdw. Ga vooral zo door want alle informatie die ik ondanks soms een krom teentje van je krijg is onbetaalbaar.

  5. Wat een onrespectvol antwoord op Micha die op een goede manier het nieuws brengt waar ie voor staat!Ik vindt jou een oproerkraaier en denk dat jij vol haat zit.Ga mensen vergeven en zegenen.God heeft mensen gemaakt naar zijn aanbeeld.Denk dat u een afgevallene bent….Dan hou ik het netjes…Jij hoort hier niet…..!😱

 2. Hebben jullie van WDW een mening over het bericht dat de Videlapaus in Rome door Generaal Flynn eergisteren gearresteerd zou zijn ?!

  1. Nee mevrouw we lopen niet vast.. we doen ons uiterste best! En de aangifte ligt al maanden op politie bureau bodegraven onder andere, aangetekend bij Gerrit v.d Burg.. en nog een paar procereur generaals.
   Blijkbaar doen ze niks… We zoeken naar de naam achternaam van Sandra en Pascal lieve mensen
   Word vervolgd.

 3. Genoten van de uitzending van 17.00 uur.
  Ik merk bij messenger dat als ik een link deel, alleen mijn commentaar gedeeld wordt zonder link……
  Gelukkig weet ik inmiddels meerdere mogelijkheden

 4. na zijn video over dat boris johnson dat hij is veranderd in een aap na het vaccin, en de bewering dat je veranderd in een aap door het vaccin heb ik nooit meer ene video van kat bekeken

 5. Nou ik vind dat de heren op WDW goed werk doen. Ik kijk altijd met veel belangstelling.
  Maar over dei Johnson, daar heb ik mijn eigen idee over.
  Als die Johnson met Bill Gates in zee is gegaan dan weet ik genoeg.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wees De Weerstand
error: Content is protected !!