JOURNAAL RENE PLUIJM, MASTERPLAN EN NEDERLAND BESTAAT NIET

Hier vind je onze video’s over het MASTERPLAN

3 thoughts on “JOURNAAL RENE PLUIJM, MASTERPLAN EN NEDERLAND BESTAAT NIET

 1. Jan-Jaap Aalbersberg zit er voor de cabal en niet voor de democratie
  Een laatste strohalm van europese beschaving in uitgeversland: “De Blauwe Tijger” wordt afgezet als vrijwel een terroristisch bolwerk. Welnu een compliment van zo’n opgeblazen kikker die zich laat voortsnellen in de BWM SH-742-N in donker grijs van de ene nepconferentie tot de andere. Tragisch dat zulke types niet de GUTS hebben de echte terroristen aan de te pakken.

  Deze man kent rolodex tot lisa van haver tot gort. Zijn chauffeur, hij lijkt een baviaan, maar heeft meer geweten in zijn pink dan deze man in zijn 89,5 kilo.

  Neem een definitie van de AIVD: “Rechts-extremisten bedreigen de democratische rechtsorde, omdat antidemocratische doelen worden nagestreefd en/of ondemocratische middelen worden ingezet.”

  Nou, daar moet je wat aan doen, JJA.

  Wie wil jij zijn voor de wereld van morgen?

  Dat is de grote persoonlijke vraag!

  dossiers: kentekens binnen de nederlandse deepstate, chaufeurs verklaren onoirbaar handelen, reis- en aankomsttijden met tussenstops, reizend internet in dienstwagens, depots naar notarissen in Luxemburg.

  Dit heeft er ook alles mee te maken!

 2. Dank je wel Hans voor de vertaling van het boek van Herr Klaus. Ik heb zelf de Engelse versie gelezen en dat is best taaie stof. Dit weerhoudt anderen om het te gaan lezen. Nu kan ik ze een goedleesbare versie doorsturen. Super top! Stop de NWO, hey ho, Let’s go!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wees De Weerstand
error: Content is protected !!