WDW LIVE 10.30 13 JANUARI

WAAR STAAT DE WERELD EN
VANUIT WELK PERSPECTIEF?

 

HET LEVENSREDDENDE MAGAZINE;
EYE OPENER HIER TE LEZEN:

LEES EYEOPENER

 

 

24 thoughts on “WDW LIVE 10.30 13 JANUARI

 1. Ongetwijfeld zijn er goede redenen om via FecesBook uit te zenden, maar dat kan alleen bekeken worden, door mensen, die (nog) een account hebben.
  Helaas, voor mij, kan ik het dan niet zien.
  Succes met jullie enorme goede strijd. Zet em op!

 2. Jammer dat jullie voor het corrupte facebook kiezen. Ik doe daar iiett aan mee. Misschien kan het niet anders. Hopelijk is de uitzending later via de website te zien. Dank aan de Drie Musketiers, succes .

 3. Helemaal eens met boven-staande replies…Facebook is definitief ‘n slechte keuze.!!! Zuckerberg en consorten behoren tot de Cabal.!! wat van Telegram of Rumble????

 4. Helemaal mee eens met al deze bovenstaande reacties!
  Hans, Micha en Wouter: kunnen jullie aub alles alleen via jullie eigen website of andere niet corrupte streams platforms uitzenden? Bvd en heel veel succes met al jullie goede werk! Ga zo door, ik blijf jullie volgen!

 5. Hoi ik heb ook geen fb meer en op deze pagina kan ik alleen maar klein beeld bekijken want er zit een andere video voor helaas.. Maar geeft niet beter iets dan niets..

 6. Kunnen we de uitzending van van morgen nog ergens terug kijken. Zit niet op Facebook, en zou deze graag terug kunnen kijken

 7. Het gaat toch om nieuws. Micha en Wouter zitten ervoor spek en bonen bij. En we kijken juist voor hun commentaar. Laat Wim en Jaap maar elders optreden ,I. De kerk bv.

 8. Ik heb het achteraf kunnen kijken. Beetje teleurgesteld – ik kijk niet om een bijbelles te krijgen, en Micha en Wouter krijgen er geen woord tussen. Niet echt een journaal dus! Ik had te doen met Micha en Wouter. Wat mij betreft: houd de bijbeldiscussies voor een ander programma, en laat de journalistiek over aan Micha, met bijdrage van Wouter! Na vertrek Jaap was het al een stuk beter, maar Wim, met alle respect, bracht ook nul nieuws of nieuw perspectief. Verder sta ik 100% achter Wouter: aan negativisme hebben we helemaal niets, blijf positief! Dank heren.

 9. Nog iets, als de Wim de volgende keer met Charlie Ward praat, laat hem dan ook even vragen naar zijn Boiler Room praktijken en Timeshare fraude in Zuid Spanje

 10. Ben het met Hans eens want zo staat het ook in de bijbel en Wim wijkt daar vanaf,al zal hij misschien wel gelijk hebben wat betreft trump dat hij uiteindelijk die gesara uitwerkt maar dan zou ik toch allert blijven want vertaal je dat weer naar openbaringen dan zal hij uiteindelijk de antichrist zijn.
  Die zal door de mensen als redder worden gezien maar uiteindelijk blijkt het tegendeel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wees De Weerstand
error: Content is protected !!