WEES NIET BANG VOOR EEN VIRUS, WEES DOODSBANG VOOR DE OVERHEDEN

WEES NIET BANG VOOR EEN VIRUS, WEES DOODSBANG VOOR DE OVERHEDEN

Volledige versie
Aldus dr Michael Yeadon de sympathieke ex Pfizer directeur die beter weet waar hij over praat dan de meeste fake deskundigen die je in de mainstream media hoort.

Dit soort mensen nemen niet snel de woorden ‘leugens om u bang te maken’ in de mond. Waarom doet dr Yeadon dat wel?
Dit is wellicht de belangrijkste video omtrent covid die je aan niet wakkeren kunt sturen.

Vraag je gelijk eens af waarom een Jaap van Dissel hier in Nederland dit zogenaamd allemaal niet weet.
Deze video begint met de introductie van dr Yeadon ‘omdat hij veel van mensen houdt, wil hij deze informatie doorgeven’. Hoe kan een Jaap van Dissel die nog niet een kwart van de kennis in pacht heeft die dr Yeadon wel heeft dan hierover zwijgen en de meest bizarre mensonterende maatregelen doorvoeren? Omdat hij helemaal niet om mensen geeft wellicht?

Nederlandse ondertiteling!

Interessant om te vermelden is dat de Amerikaanse overheid nu al overweegt, reizen
voor gevaccineerden te verbieden vanwege de door dr Yeadon in deze video aangehaalde problematiek. Zie hier de waarschuwing op de US gov website.

 

LET OP:

Als de video niet zichtbaar is, probeer het even later nog eens, want deze is opnieuw geüpload vanwege een render fout, maar nu 100% goed, alleen rumble verwerking duurt even.

 

13 thoughts on “WEES NIET BANG VOOR EEN VIRUS, WEES DOODSBANG VOOR DE OVERHEDEN

 1. Waarom wordt het afgebroken op het moment dat hij het uitlegt wat de spike eiwitten echt doen, heeft iemand de volledige aflevering????

   1. Hoi super goed werk doen jullie en ik ben blij met de informatie!
    Klopt het dat ik de video nu helemaal niet meer kan openen?

  1. Het is heel droevig allemaal het filmpje is volgens mij gehackt want ik kan hem niet meer afspelen waar zijn ze toch mee bezig ?

 2. Even een belangrijke correctie in de vertaling op het laatst.
  Hij zegt: The spike sticking out is called – believe it or not – the spike protein.
  Jullie vertalen hier dat het NIET het spike eiwit is. Maar dat is het dus WEL!

 3. Vrijwel niemand weet of ziet dit (de juiste informatie bewust al eeuwenlang verdraaid, achtergehouden, zoek gemaakt, verdonkeremaand, in nevelen gehuld enz. enz.) maar:
  De overheid/jurisdictie onder God, conform Romeinen 13 is ge-usurpeerd door (volslagen moreel gestoord/gewetenloos/trouweloos en proactief puur kwaadaardig op macht en controle gerichte, 100% door begeerte/baatzucht/neiging tot abnormale zelfverrijking, tirannie e.d. gedreven) psychopaten.
  De enige echte keizerlijke lijn genaamd (de) Lotharingen = naar kleinzoon van Karel de Grote, Lothar(ius), die bij wettelijk/bevoegd besluit van zijn vader, Lodewijk de Vrome, @als enige [email protected] de zorgzaam overkoepelend bedoelde en gezonde eenheid binnen Europa bevorderende titel Keizer in Europa mocht en mag voeren en die wettig vererven aan zijn nageslacht, zit al meer dan 1000 jaar “ondergedoken als Micha Kat in Ierland”…………want door deze extreem manipulatieve, aarts-verraderlijke bende Reptielen/Monsters (vijanden van het menselijk geslacht), @kenmerkend voor de MO van [email protected] ALS ALLER-EERSTE, de fysieke existentie proactief en chronisch zéér ernstig bedreigd.

 4. Bedankt voor de uitstekende presentatie in deze video en de goede NL vertaling.
  Mijn vraag is waar je preventieve medicijnen zoals HCQ en ivermectine kunt kopen. De reguliere zorg verhindert aanschaf.
  Is er een website of e-adres bij jullie bekend waar ik de betreffende medicijnen kan kopen?

  1. we zijn hiermee bezig…er zijn wel website bekend maar om het hier te delen moeten we zeker zijn dat het vertrouwd is…in telegram groepen worden ook wel webshops gedeeld…meestal natuurlijk buitenland.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wees De Weerstand
error: Content is protected !!