Niet dat we iets hebben met FVD, WEF wordt wel besproken

Veel te laat en door er weer over te debatteren wordt i.p.v korte metten gemaakt, het ‘normaal gemaakt’.

Dus weer een hoop herrie, zodat het uiteindelijk toch weer doorgedrukt kan worden en het volk zegt ‘goed dat er oppositie is’, en tegelijkertijd wederom NIETS doet.

Toch melden we even dit bericht, want we moeten wel op de hoogte zijn dat het genocide kartel, het World Economic Forum, nu in de Nederlandse regering wordt besproken. Immers velen in de regering maken deel uit van het WEF. Zie ook de belangrijke video die we gisteren hebben gepost De verborgen agenda van Mark Rutte.

Baudet: “We waarschuwen al maanden hiervoor…” Dat is natuurlijk een populistische opmerking omdat het opeens in de mainstream komt, terwijl het WEF al decennia lang bestaat en de plannen nog langer heeft ontwikkeld die nu worden uitgevoerd om 2/3 van de wereldbevolking uit te roeien!

 

2 thoughts on “Niet dat we iets hebben met FVD, WEF wordt wel besproken

  1. heel goed van jullie wdw. dat jullie dit alles onder de ogen brengen.
    er is 1 ding dat we willen naar voren brengen. en dat is van die 200 generaals die in een filmpje van een usa pastor genoemd worden. DENK JE NOU ECHT DAT NA DIE 2 CALIFORNIA FIRES IN 2018 EN 2019 ER NOG GENERAALS OVER ZIJN.????? DE CABAL HEEFT ZOVEEL MOGELIJKHEDEN OM POTENTIELE TEGENSTANDERS UIT DE WEG TE RUIMEN. En gebaseerd op dat gerucht ontstaat er heel veel ONGERECHTVAARDIGDE HOOP.
    WAT WEL OVEREIND BLIJFT STAAN. IS DE KRACHT DIE WIJ HEBBEN IN JEZUS. ALS WIJ MAAR TROUW ZIJN. EN OPRECHT HEM LIEFHEBBEN MET ONS HART ZIEL KRACHT EN VERSTAND, EN DEGENE DIE WE TEGENKOMEN, ALS ONSZELF. EN OOK JEZUS ZIJN GEBOD OPVOLGEN OM ECHT 1 TE ZIJN MET ELKAAR.
    EN DAAR MOETEN WIJ AAN TOEVOEGEN. DAT IN ONZE ZOEKTOCHT VAN DE AFGELOPEN 20 JAAR NAAR MEDE VOLGELINGEN VAN JEZUS. WIJ, NOG NIET 2 MENSEN ZIJN TEGEN GEKOMEN, DIE DIT IN WOORD EN DAAD OOK IN DE PRAKTIJK WAARMAKEN. ……………………………………………………………..DUS ER IS WAT ONS BETREFT, NOG HEEL VEEL WERK, WAT GEDAAN MOET WORDEN.

  2. Ik leef in een Gemeenschap. zonder een religie, zonder Kerk. We zijn vrije mensen ongebonden… Wij kennen elkaar van voornaam. -Onder ons zijn allerlei nationaliteiten. Mijn man en ik, samen gekomen, hij leeft niet meer. net zoals andere echtparen op een App. Sommigen leven in Groepen, zoals gezinnen, Moeders met kinderen. Wij zijn zelfstandig, wij hebben geen subcidies. Wij geloven in God. Christus is onze Leider. Zij die zoeken, naar Waarheid, vinden ons.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wees De Weerstand
error: Content is protected !!