BERICHT VAN DOKTER ELKE DE KLERK

BERICHT NAMENS ELKE:

Beste mensen,

Dank voor het bericht op jullie website waarin jullie mensen attenderen op de kennisgevingen van aansprakelijkheid die wij via de website van stichting Artsen voor Waarheid (www.artsenvoorwaarheid.nl) aan het publiek beschikbaar stellen. Het bericht op jullie website is gebaseerd op een eerder rondgegaan bericht van Elke waarin de oproep werd gedaan je adresgevens direct aan Elke via mail door te geven.

We zijn op advies van onze advocaat echter overgestapt naar een andere aanpak waarover jullie in het bericht hieronder kunnen lezen.
Zouden jullie het bericht op jullie website hierop willen aanpassen?

Hartelijk dank!

Iris Huizing

Lieve mensen,

Hartelijk dank voor uw massale en hartverwarmende reacties op onze oproep de regering gezamenlijk aansprakelijk te stellen voor het verlenen van medewerking aan misdaden tegen de menselijkheid onder het huidige oneigenlijke en zeer schadelijke corona beleid.

Het initiële idee van een ‘class action suit’ waarbij één rechtspersoon namens velen een aansprakelijkheid en strafbaarstelling aan een volksvertegenwoordiger of privé persoon stuurt en/of aangifte doet hebben we verlaten. Het proces waarbij eenieder zelfstandig een berichtgeving van aansprakelijkheid en strafbaarstelling stuurt en/of aangifte doet bij de politie blijkt een betere optie te zijn.

Op de website www.artsenvoorwaarheid.nl hebben we daarom voorbeeldbrieven van aansprakelijkstellingen gepubliceerd die in z’n geheel dan wel aangepast verstuurd kunnen worden en die gebruikt kunnen worden voor het doen van een aangifte.

Voor latere stappen echter naar internationale gerechtshoven en/of tribunalen is de registratie van iedere individuele aansprakelijkstelling/aangifte echter wel heel belangrijk. Daartoe staat onderaan iedere voorbeeldbrief een registratieformulier welke wij graag ingevuld van u retour ontvangen.

Verdere instructies vindt u op https://www.artsenvoorwaarheid.nl/aansprakelijkheidstelling

Hartelijk dank voor uw betrokkenheid en uw actiebereidheid. Wanneer we ons werkelijk gaan realiseren hoe krachtig we gezamenlijk als een trots, onafhankelijk en vrij volk zijn, zullen we het ons toegedane onrecht snel, rechtvaardig en respectvol voor ieder mens kunnen doen keren.

Een overheid moet dienstbaar zijn aan het volk. Een overheid bepaalt niet ons lot en dat van onze kinderen. Alleen wij als vrije en onafhankelijke individuen, die samen een volwassen volk zijn, bepalen ons eigen lot en het lot van onze kinderen.

Met warme groet,

Elke F. de Klerk
Iris Huizing

 

 

Een aansprakelijkheidsbrief uit uw eigen naam sturen – hoe werkt het?

Ga naar de website van artsenvoorwaarheid en download de betreffende voorbeeldbrief.
Ze geven onderbouwende context, documentatie en ondersteunend bewijs daartoe op deze pagina.
Lees en bekijk de context informatie alstublieft, informeer uzelf.

 

38 thoughts on “BERICHT VAN DOKTER ELKE DE KLERK

 1. Ik heb dit gedeeld op FB

  Jullie doen goed werk WDW

  Ik wil jullie ook bemoedigen

  Joh 1:1-5

  God heeft alles onder controle

  Gods rijke zegen

  Ronald Vonk

  1. De wereld wordt één grote klerezooi en God heeft het onder controle, als dat werkelijk zo was had hij wel de ‘rotte appels’ eruit gehaald. En Gods rijke zegen, heb je die even van boven (zolder) gehaald?

 2. Er moet een eind komen aan dit beleid!
  Ik steun dit geweldige initiatief
  Kijk ook naar de documentaire van docsfair.nlcovid19movie van Nico Sloot.
  Wat zijn we blij dat er mensen zijn zoals jullie!

 3. Ik heb maanden geleden al aangifte gedaan tegen Mark Rutte, Hugo de Jonge en Ferd Grapperhaus via de website: “Doe Zelf Normaal” van Pedro Kuit, wat is dan het verschil?

 4. Wat ben ik blij dat U er bent. U brengt de waarheid aan het licht. Eindelijk, kan ik weigeren geen spuit weigeren?? Ik sta er volledig achter. Ik hoop zo dat mijn kleinkinderen geen spuit krijgen. Maar dan kunnen ze niet naar voetbal, naar school. Wat kan ik als oma doen? Ik ben zelf nog een kind dat ik het pokkenbriefje moest hebben. grote littekens. Ik wordt er bang van.

 5. Dank WDW voor deze video en dank aan dokter Elke de Klerk en de interviewer. Ik kan me in veel dingen vinden maar mij lijkt één ding vreemd: waarom moeten wij, als het Internationaal Gerechtshof in Den Haag ons verzoek tot arrestatie van Rutten en de zijnen, niet inwilligt, de vervulling van dit verzoek overlaten aan Amerika? Dan worden we ( opnieuw) afhankelijk van Amerika en sinds wanneer / hoezo is dat dan zo wenselijk? En waarom vertrouwen op Amerika, als dat land zijn eigen democratie niet voor elkaar heeft? Ik ben niet zo intelligent dat ik alles kan doorzien, maar dit roept wel vragen bij me op.

 6. Ophouden met alle abnormale regelingen.mondkapjesweg .je wordt ziek bandje muilkorven, schimmels in de longen.herdenschade .heel veel succes met je goede werk .Voor de mensen er zijn .

 7. Is deze aktie gecontroleerd en veilig?
  Ik vind het er nogal onprofessioneel uitzien, waardoor mij het gevoel bekruipt dat ze dan precies weten wie tegen ze zijn…

 8. Hallo , kunnen Belgen (zoals ik) hier ook aan meedoen ? Wij hebben hier bij ons een advocate (Meester Carine Knapen) die zich ook vastbijt in de strijd tegen deze ‘Corona-leugen’
  Danku

 9. Als ik de overheid was en de bevolking wou onderdrukken, oh pardon, controlleren, dan zou ik willen weten waar de eerste veenbranden ontstaan.
  Bijvoorbeeld door te vragen naar namen en adressen van bezorgde burgers…
  Just a thought.

  1. dat begrijpen we en heeft viruswaanzin dan ook gedaan met de registraties mbt rechtszaken. Zonder een grote hoeveelheid mensen die ondersteunen kan Elke dit niet realiseren. Luister aandachtig naar haar en onderzoek haar achtergrond.

 10. Ook ik heb vandaag dit belangrijke nieuws gedeeld & mijn NAW gegevens verstuurd naar dr. Elke de Klerk. Dank WDW voor al jullie inspanning, ik volg jullie graag. De waarheid zal eens over de leugen zegevieren!

  ‘Moge de HEER u zegenen en u beschermen,
  moge de HEER het licht van zijn gelaat over u doen schijnen en u genadig zijn,
  moge de HEER u zijn gelaat toewenden en u vrede geven.’ Numeri 6:24-26

 11. Ook ik heb vanavond dit belangrijke nieuws gedeeld & mijn NAW gegevens aan dr. Elke de Klerk verstuurd. Goed werk dat jullie doen WDW, ik volg jullie graag. De waarheid & het recht zullen eens zegevieren!

  De HERE zegene u en behoede u; de HERE doe zijn aangezicht over u lichten en zij u genadig; de HERE verheffe zijn aangezicht over u en geve u vrede. Numeri 6:24-26

 12. Geen enkel type mens kan de plaats innemen van het Licht, de Almachtige, de Alomtegenwoordige, de Alwetende, de Onbenoembare!
  Wat verbeelden die geesteszieke politici en “artsen” zich nu helemaal?
  Hoogmoed komt voor de val ….

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wees De Weerstand
error: Content is protected !!