12 thoughts on “YOUTUBE VERWIJDERD DUS HIER IS DE NIEUWE LINK WDW JOURNAAL 19.00 U

  1. Ben het erg vaak niet eens met jullie standpunten en de vorm vind ik soms ook om te huilen. Maar van Youtube af geflikkerd worden slaat nergens op. Lijkt ontzettend op pure willekeur. (Er staat daar voldoende content wat eerder in aanmerking zou komen voor een ban.)
    Inderdaad klasse dat deze site al klaar stond. Hans, chapeau!

  2. Motie Azerkan plus leugenachtige reactie van Rutte zijn waardeloos. Verdragen met WHO UN en EU gaan bij de afgekondigde pandemie dwars door alle nationale wetgeving heen voorzover er al in de wet Publieke gezondheid zoals rutte beweert niet is voorzien in de mogelijkheid tot verplichte quarantaine en vaccinatie. Dit is pertinent onjuist. Deze mogelijkheid is door burgemeester Piet |Bruinooge van Alkmaar in maart reeds aangegeven: vaccinatieweigering betekent max 4 jaar gevangenisstraf enof euro 85.000 boete.

    Puur voorliegen van de Tweede Kamer die de leugen accepteert, omdat velen van de circusartiesten de vermoorde onschuld spelen en pakken boter op hun hoofd hebben.

  3. maar gelukkig is bleu tiger wel zo dat hij een man als parelvliet er in trekt en dat hij zeilmaker elke week heeft die de dingen uit aan het leggen is en zo kan je wel even door gaan dat moet ook gebeuren een brede lijn een ver gezicht maar ja jullie hebben het toch nooit over wat ik zeg hahaha maar ik vind jullie geweldig dat wel maar alles sluit mooi aan ALLEEN DIE VIRUSSHIT NIET

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wees De Weerstand
error: Content is protected !!