Ziekenhuis stopt COVID-19-vaccinaties nadat 4 werknemers bijwerkingen hebben

Een ziekenhuis in Illinois stopte de vaccinaties met COVID-19 nadat vier werknemers last hadden gehad van bijwerkingen.

De werknemers van Advocate Condell Medical Center in Libertyville leden aan tintelingen en een verhoogde hartslag, zei advocaat Aurora Health in een verklaring aan nieuwsuitzendingen.

“Uit een overvloed aan voorzichtigheid pauzeren we tijdelijk de vaccinaties bij Condell, waardoor we tijd hebben om beter te begrijpen wat deze reacties kan hebben veroorzaakt. We hebben acht andere vaccinatielocaties in Illinois en drie in Wisconsin en gaan op die locaties verder zonder onderbreking ”, aldus Advocate.

Een van de arbeiders werd op vrijdag verder behandeld, terwijl de andere drie thuis waren en “het goed deden”, aldus de verklaring.
“Reacties zijn een te verwachten bijwerking van vaccinatie. We worden aangemoedigd door onze teamleden die graag het vaccin willen krijgen om zichzelf en anderen te beschermen en een einde te maken aan deze pandemie, ”voegde het eraan toe.

Advocate Aurora Health reageerde niet op een verzoek om meer informatie, inclusief of de reacties werden beschouwd als allergische reacties.
Twee gezondheidswerkers in Alaska kregen deze week bijwerkingen, waaronder een vrouw van middelbare leeftijd die minstens twee nachten doorbracht om behandeld te worden.
Het ziekenhuis schilderde wat er gebeurde zoals verwacht en zei dat beide werknemers wilden dat hun collega’s werden ingeënt.
Het nieuwe vaccin wordt geproduceerd door Pfizer en BioNTech.

Pfizer zei in een verklaring aan nieuwsuitzendingen dat het werkt aan meer details over de gemelde bijwerkingen.
“We zullen alle meldingen die wijzen op ernstige allergische reacties na vaccinatie nauwlettend volgen en indien nodig de taal van de etikettering bijwerken”, zei een woordvoerder van Pfizer. “De voorschrijfinformatie bevat een duidelijke waarschuwing / voorzorgsmaatregel dat de juiste medische behandeling en toezicht altijd direct beschikbaar moet zijn in het geval van een zeldzame anafylactische gebeurtenis na toediening van het vaccin.”

Geneesmiddelenregulatoren zeiden vrijdag eind vrijdag dat het onderzoek doet naar vijf allergische reacties die in meer dan één staat zijn opgetreden, waaronder Alaska.
Dr. Peter Marks, directeur van het Center for Biologics Evaluation and Research van de Food and Drug Administration, zei dat een chemische stof genaamd polyethyleenglycol, een ingrediënt in het Pfizer-vaccin, de schuld zou kunnen zijn.
Gezondheidsfunctionarissen hebben gezegd dat mensen met allergieën voor componenten van het nieuwe vaccin het niet zouden mogen krijgen.
Dat is in tegenstelling tot de Britse toezichthouders, die zeiden dat iedereen met een voorgeschiedenis van ernstige allergieën voor iets het nieuwe vaccin niet zou moeten krijgen.

Bron en meer + video

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wees De Weerstand
error: Content is protected !!