“Laten we het doen zoals in Israël!”, aldus Sigrid Kaag

Nederlandse overheid en media

“Laten we het doen zoals in Israël!”, sprak Sigrid Kaag onlangs nog. (bron) Hopelijk zal daarmee dezelfde veroordeling door het internationale strafhof worden opgelegd als voor de Israëlische regering die net als in Nederland ook het eigen volk aan het uitmoorden is.

De Nederlandse overheid, de media en alle overige collaborateurs maken zich op dit moment schuldig aan dezelfde strafbare feiten.

Het is te hopen dat vele Nederlanders de aanklacht aandachtig lezen en eens na gaan denken.

De gelijkenissen zijn enorm. Dat geldt overigens voor ieder land maar wij strijden in eerste instantie om deze misdadigers uit Den Haag te krijgen.

Waar zijn onze Nederlandse advocaten en wetenschappers die samen met het volk van dezelfde democratische rechten gebruik maken? Hoe kunnen wij ook opkomen voor onze rechten door de verantwoordelijken aan te klagen?

Kunnen oprechte Nederlandse artsen, wetenschappers en wellicht enkele media eens naar voren komen? Of gaan ze het risico nemen te worden herinnerd als “zij die niets deden toen het nog kon”?

Sigrid Kaag (D66)

Omdat we denken dat dit nooit of moeizaam door de reguliere media naar buiten zal komen, hopen we dat u mee wilt werken dit echt zoveel mogelijk te delen. Wij zullen het ook delen via de social media in alle talen en landen.

Het lijkt erop dat Pfizer en de andere prikleveranciers een moeilijke tijd tegemoet gaan. Datzelfde kan wel eens gaan gelden voor een fiks aantal overheden.

Opvallend is dat ALLE MEDIA wereldwijd er volgens de advocaten van op de hoogte zijn.

De aanklacht zal zeker ook tegen de media gericht zijn. We nemen aan dat de media daadwerkelijk op de hoogte zijn en we zijn heel benieuwd hoe de media hiermee omgaan of dat ze er überhaupt verslag van doen. Vanavond Nieuwsuur?

Hier is de link naar de klacht ingediend bij het Internationaal Strafhof in Den Haag:
https://drive.google.com/file/d/1JjRt_OjBrHPjuegftFhvRmtdKwv9PFqo/view

Eenzelfde soort klacht zal worden toegevoegd bij het Tribunaal van Neurenberg  samen met de Duitse advocaat Reiner Fuellmich

Klacht aanvaard door Strafhof

Het wachten op het ICC (International Criminal Court) was van korte duur en heeft de klacht geaccepteerd.

Gisteren werd bekend via Israël News dat de klacht is aanvaard. (bron)

Advocaat Ruth Makhachovsky vertelde Israel News: Advocaat Ruth Makhachovsky vertelde aan Israel News: “Het experiment dat Pfizer in de staat Israël uitvoert is in strijd met de Code van Neurenberg, die behoort tot het internationaal strafrecht en onder de jurisdictie van het Haagse tribunaal valt. We wachten nu op een beslissing.”

Dit is een samenvatting van het wereldwijde bedrog dat wordt aangevochten. Een zitting van 27 januari op papier vol verdraaide waarheden:
https://pace.coe.int/en/files/29004/html

Bronnen:
https://israel-news.co.il/archives/24845
https://israel-news.co.il/archives/24934?fbclid=IwAR1dPw4QWL-ni-2ivRMZZRpgMo6gksruL90sKqRALt7lDzUk1qjIYtuT2YE

 

DIT IS ER ECHT GAANDE IN ISRAEL:

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wees De Weerstand
error: Content is protected !!