Zorg dat uw woonplaats 5G DIRECT STOPT

Hoogste tijd voor de regering en gemeenten om verantwoording te nemen en de aanval op de immuniteit van de burgers te beëindigen:

THE WIFI KILLSHOT
5G bij 60Ghz resoneert met de zuurstofmoleculen en geeft zuurstof een omgekeerde polariteit die het veel minder bruikbaar maakt voor het menselijk lichaam.
Bij hoge concentraties van 5G krijg je verstikking van de mens op straatniveau.
En bij lagere doseringen krijg je griepachtige verschijnselen die precies dezelfde zijn als de griep met deze verlaagde zuurstofopname door het lichaam.

Maar de manier waarop 5G doodt is veel interessanter.
Ons lichaam heeft triljoenen parasitaire organismen in zich die zich met ons voeden en sommigen zeggen dat ze ons helpen te leven door veel nuttige functies te vervullen.
Maar wanneer deze bacteriën, schimmels en parasieten worden blootgesteld aan WIFI-microgolfstraling, worden ze beschadigd en beginnen ze zich te vermenigvuldigen met giftige stoffen in de zelfverdediging.
Deze organismen beginnen zich snel te reproduceren om hun overleving te verzekeren.
En dus krijgen we griepachtige symptomen van deze interne parasieten die worden aangevallen door WIFI-microgolfstralen die zich snel reproduceren en giftige stoffen uitscheiden.
Dit is de echte ziekte die mensen krijgen niet een bio-wapen coronavirus.

2G heeft tien microgolffrequenties toegewezen gekregen,
3G heeft er ook tien,
4G heeft vijf frequenties met enkele overlappingen, maar
5G heeft 3000 microgolffrequenties toegewezen gekregen door de FCC.

Waarom zoveel?
Dus 5G zou eigenlijk 297G moeten heten en niet 5G.
Dus met deze 5G uitrol in China, Korea, Italië, Iran en cruiseschepen hebben we de grootste concentraties van 5G gebruik en de grootste concentraties van ziekte en dood in de wereld.
Onze interne parasieten zijn als kanaries in de mijn en worden snel gedood door dit 5G gebruik.
Wanneer dit te snel gebeurt kan het lichaam zich niet ontdoen van de verhoogde gifstoffen en sterft de gastheer (jij) aan toxemie.
Onze menselijke cellen vormen een veel sterkere eenheid, maar onze vele parasitaire gastheren in ons zijn veel meer geïsoleerd en veel kwetsbaarder voor deze WIFI microgolfstraling.
Ze proberen te overleven door zich snel te vermenigvuldigen en toxines te maken om hen te beschermen tegen schade, maar het heeft geen zin en ze sterven met 5G.

Toen de Chinezen de mensen in Wuhan opsloten, wendden ze zich tot hun nieuwe 5G-telefoons en internetverbindingen en zo werd de stad overspoeld met veel meer 5G WIFI-straling en werden veel meer mensen ziek en stierven.

Veel mensen werden zelfs direct op straatniveau ziek door een zuurstoftekort dat voorheen geen ziekte kende.
Een enorme wolk van 5G 60Ghz microgolfstraling zorgde ervoor dat de zuurstof in de lucht onder het kritieke niveau viel om te overleven.

zet je smartphones uit of stop ze in een aluminium zakje totdat je ze moet gebruiken om de blootstelling aan straling voor jezelf en alle anderen te verminderen.
Dat is het echte werk dat je moet doen in plaats van je handen te wassen om anderen te beschermen.
Om mensen sneller te genezen, stop je ze in een kooi van Faraday waar ze niet voortdurend worden bestraald door WIFI-signalen die overal om ons heen zijn, vooral in ziekenhuizen.
Dan kunnen hun zieke lichamen zichzelf op tijd genezen als de toxemie van hun lichaam verdwijnt.

Al mijn 150 plus artikelen kunnen zonder toestemming overal worden herdrukt en vertaald. — J.E. Joe Ante

KLIK HIER OM DIRECT DE BRILJANTE BRIEF TE STUREN

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wees De Weerstand
error: Content is protected !!